Θηβαίος: «Θάνο, καλύτερα που είπαμε αντίο, παρά να μην είχαμε συναντηθεί»

Ο τραγουδιστής δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Θάνος Μικρούτσικος δε ζει πια

Ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει βυθιστεί σε βαθύ πένθος μετά την είδηση του θανάτου του Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 72 του το περασμένο Σάββατο χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. 

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Θάνο Μικρούτσικο

Κηδεία Μικρούτσικου: Ο σπαρακτικός επικήδειος του Γιώργου Κιμούλη

Ανάμεσα στους δικούς του ανθρώπους που θρηνούν για τον χαμό του, είναι και ο Χρήστος Θηβαίος ο οποίος εκτός από φιλική είχε και συγγενική σχέση με τον Θάνο Μικρούτσικο καθώς είχε παντρευτεί την κόρη του, Κωνσταντίνα.

Αν και ο γάμος αυτός έχει τελειώσει, η αγάπη ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει και ο Χρήστος Θηβαίος, συντετριμμένος με τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου τόν αποχαιρέτησε επί σκηνής λέγοντας: «Καλύτερα που είπαμε αντίο, παρά να μην είχαμε συναντηθεί ποτέ». Και αμέσως μετά του αφιέρωσε κάποια από τα τραγούδια του.

Aκόμα, τον αποχαιρέτησε και μέσα από τα social media, ανεβάζοντας στο Ιnstagram μία φωτογραφία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αντίο. Σε ευχαριστώ για όλα.

A post shared by Christos Thivaios (@christos.thivaios) on

 

«Αντίο, σε ευχαριστώ για όλα» έγραψε ο Χρήστος Θηβαίος ο οποίος δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως ο μεγάλος Θάνος Μικρούτσικος δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top