Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Έκλεψε την παράσταση η κόρη του Γουίλιαμ και της Κέιτ

Φορώντας πράσινο παλτό και κρατώντας ένα φλαμίνγκο στο χέρι! 

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ φαίνεται ότι έχει κερδίσει για τα καλά τις καρδιές των Βρετανών, που την απολαμβάνουν σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Η Σάρλοτ δεν άφησε στιγμή το χέρι της μαμάς της Κέιτ Μίντλετον /Φωτογραφία AP Images

Φέτος τα Χριστούγεννα η 4χρονη κορούλα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις όχι μόνο με το σκέρτσο της, αλλά και με τη συμπεριφορά της.

Με ένα ροζ φλαμίνγκο στα χέρια και μαζί με τη μαμά της, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, για πρώτη φορά παρέστη με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στην επίσημη, χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριγχαμ. Μάλιστα, δε δίστασε να πλησιάζει τον κόσμο που, όπως κάθε χρόνο, είχε συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής για να δει από κοντά τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Από τα τέσσερα της χρόνια έχει γίνει απίστευτα αγαπητή από τον βρετανικό λαό! /Φωτογραφία AP Images

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το κοριτσάκι να αγκαλιάζει μια γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι και να μιλάει, πάντα στο πλευρό της μαμάς της, με ένα παιδάκι που επίσης ήταν σε αμαξίδιο.

Μετά τη λειτουργία, επέστρεψε με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στο παλάτι του Σάντινγχαμ για το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γεύμα κι όλοι μαζί -όπως συνηθίζεται- θα παρακολουθήσουν το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Βασίλισσας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top