Η πρώτη ανάρτηση της Κέισι μετά τον τελικό του GNTM

«Ο επίλογος γράφτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!»

Δείτε τη συνέντευξη της Κέισι στο Star.gr αμέσως μετά το αποτέλεσμα του τελικού

Ήταν μία από τις τρεις φιναλίστ του GNTM, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο που μοιράστηκαν η Κάτια Ταραμπάνκο με την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Η Κέισι Μίζιου που είχε μία από τις πιο αξιοπρεπείς πορείες στο επιτυχημένο πρόγραμμα του STAR, λίγες ώρες πριν έκανε την πρώτη της ανάρτηση, ποστάροντας φωτογραφία της από τη δεύτερη δοκιμασία του τελικού. 

Η καλύτερη φωτογραφία - Η Κέισι με τον σύντροφό της στον τελικό του GNTM!

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν για να αρχίσουν καλύτερα!Ο επίλογος γράφτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από πολύ προσπάθεια και σκληρή δουλειά! Έχοντας δίπλα μου σωστούς επαγγελματίες μα πάνω απ’ολα αληθινούς ανθρώπους όπως εσείς @vickykaya_ @ilianapapageorgiou @angelosbratis @skoulos . Στην καρδιά μου πάντα δυο γυναίκες είδωλα και πρότυπα @genevievevv @elena_hristopoulou που ήταν πάντα δίπλα μου . Και φυσικά οοοοολοι οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες που δούλευαν τόσο καιρό για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα!
Εκτος παιχνιδιού σταθήκατε πλάι μου όλοι εσείς που με πιστέψατε και με αγαπήσατε με τις καλες μου και τις κακες μου στιγμες και πραγματικά η συγκίνηση και η χαρά μου είναι τεράστια. Μόνο ευγνώμων μπορώ να νιωθω. Σας ευχαριστώ για όλα!» έγραψε το μοντέλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν για να αρχίσουν καλύτερα!Ο επίλογος γράφτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από πολύ προσπάθεια και σκληρή δουλειά! Έχοντας δίπλα μου σωστούς επαγγελματίες μα πάνω απ’ολα αληθινούς ανθρώπους όπως εσείς @vickykaya_ @ilianapapageorgiou @angelosbratis @skoulos . Στην καρδιά μου πάντα δυο γυναίκες είδωλα και πρότυπα @genevievevv @elena_hristopoulou που ήταν πάντα δίπλα μου . Και φυσικά οοοοολοι οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες που δούλευαν τόσο καιρό για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα! Εκτος παιχνιδιού σταθήκατε πλάι μου όλοι εσείς που με πιστέψατε και με αγαπήσατε με τις καλες μου και τις κακες μου στιγμες και πραγματικά η συγκίνηση και η χαρά μου είναι τεράστια. Μόνο ευγνώμων μπορώ να νιωθω. Σας ευχαριστώ για όλα!❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keisi Keimi (@keisi_keimi) στις

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top