Ο Αρναούτογλου και φωτογράφος - Έκανε την πρώτη του έκθεση!

Όλοι οι επώνυμοι φίλοι του στο πλευρό του

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης φωτογραφικής έκθεσης του Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 στο «The Blender Gallery» στη Γλυφάδα.

Γιώργος Λιανός, Ελεονώρα Μελέτη, Θοδωρής Μαροσούλης /Φωτογραφία Papadakis Press

Ο παρουσιαστής αποτύπωσε σε μια εντυπωσιακή έκθεση με τίτλο «12.000 χλμ.» ένα φωτογραφικό ταξίδι από τις Φιλιππίνες μέχρι το Λας Βέγκας, και τις ενδιάμεσες στάσεις από όλα τα χωριά και τις πόλεις που επισκέφτηκε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του.

Άποψη της έκθεσης /Φωτογραφία Papadakis Press

Μαρία Μπεκατώρου, Κώστας Τσολάκης /Φωτογραφία Papadakis Press

Ο φωτογραφικός του φακός αιχμαλώτισε εικόνες από την καθημερινότητα των ανθρώπων που γνώρισε, αλλά και τη δική του καθημερινότητα στα καινούργια μέρη που εξερεύνησε.

Ειρήνη Παπαδοπούλου /Φωτογραφία Papadakis Press

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Θα φάμε κουφέτα;

Γιώργος Λεμπέσης, Σοφία Τριαντίδου /Φωτογραφία Papadakis Press

Σκοπός της έκθεσης, που αποτελείται από 90 έργα τραβηγμένα από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Δεκέμβριο του 2019, είναι να επιδιώξει τη σκέψη, τον προβληματισμό αλλά και τη χαρά του κοινού που θα την επισκεφτεί.

Θανάσης Πασσάς, Νίκος Ράπτης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Φάνης Λαμπρόπουλος /Φωτογραφία Papadakis Press

Στα εγκαίνια της έκθεσης έδωσαν το «παρών» αγαπημένοι φίλοι, συνεργάτες, και σημαντικές προσωπικότητες από τα media και τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο. Οι καλεσμένοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θαύμασαν από κοντά το νέο του αυτό εγχείρημα.

Έκτορας Μποτρίνι, Γρηγόρης Αρναούτογλου /Φωτογραφία Papadakis Press

Παράλληλα με τα εγκαίνια της έκθεσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γιόρτασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα τα γενέθλιά του, σε ένα άκρως εορταστικό και χαρούμενο κλίμα.

Νάνσυ Αντωνίου, Όλγα και Ιωάννα Καραβερβέρη /Φωτογραφία Papadakis Press

Από τη μεγάλη αυτή βραδιά για τον παρουσιαστή του «The 2night Show» δεν μπορούσε να λείπει η σύντροφός του Νάνσυ Αντωνίου.

Έλλη Κοκκίνου, Γιώργος Ντάβλας /Φωτογραφία Papadakis Press
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top