GNTM - Άννα: Απαντά σε όσους τη βρίζουν και κλείνει στόματα

Δείτε το πρώτο της μήνυμα στο Instagram

Η Άννα ήταν η διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM και δεν κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα, αλλά ούτε και να πάει στο πολυπόθητο ταξίδι στο Μιλάνο.

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας μετά την αποχώρησή της

Η 19χρονη -«μέλος» από την πρώτη στιγμή του διαγωνισμού των πολυσυζητημένων FF- μόλις βγήκε από το σπίτι του GNTM και άνοιξε το κινητό της, είδε αρκετά υβριστικά μηνύματα προς το πρόσωπό της από haters στα social media.

«FF»: Ποια είναι η κλίκα του GNTM

Συγκεκριμένα, υπήρξαν διάφοροι χρήστες του διαδικτύου, που χωρίς να τη γνωρίζουν προσωπικά κι έχοντας απλώς σχηματίσει μία άποψη για εκείνη μέσω των όσων παρακολουθούσαν στη μικρή οθόνη, τής εύχονταν τα... χειρότερα, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου. 

Η ίδια στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της, ανέβασε στα Ιnstastories δυο υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε και απάντησε κλείνοντας πολλά στόματα:

«Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη. Δε θα αντιδράσω ποτέ στις επιθέσεις. Μόνο πιο δυνατή μπορεί να με κάνουν.

Αλλά θα φροντίσω ο κόσμος να μάθει ποιοι είστε όλοι εσείς που νομίζετε ότι τα λόγια σας θα μείνουν στο σκοτάδι των DM. To μόνο που χρειάζονται άνθρωποι σαν κι εσάς για να πάρουν δύναμη, είναι να ζήσουν στη σκιά και την ανωνυμία. Πάρτε λοιπόν λίγη από τη δημοσιότητά μου για να μάθουν όσοι σας σέβονται ποιοι πραγματικά είστε. Έπεσαν οι μάσκες».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top