«FF»: Ποια είναι η νέα κλίκα του GNTM

Η «πεντάδα της φωτιάς»

Η είσοδος στο σπίτι του GNTM από τις 22 κοπέλες έγινε και μπορούμε να πούμε πως ήταν… πολλά υποσχόμενη! Απ’ την πρώτη κιόλας μέρα στο σπίτι ξεχώρισε η φετινή… «πεντάδα φωτιάς»! Η Μαρτίνα, η Κάτια, η Ασημίνα, η Σουζάνα και η Άννα, δεν μπήκαν στον κόπο να κρύψουν τις διαθέσεις τους, κάνοντας σχόλια ιδιαίτερα καυστικά και προσβλητικά για όσες δεν ανήκουν στην «ομάδα» τους.


GNTM: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελευθερία - Τι συνέβη;

GNTM: Κόβει την ανάσα η κάθετη πασαρέλα ύψους 30 μέτρων-Η αντίδραση τους!

Μαρτίνα

Σουζάνα

Ασημίνα

Άννα 

Κάτια 
 

Σύσσωμη η «FF» μαζί με την Ελευθερία

Φυσικά, όλα ξεκίνησαν από την επιλογή δωματίων και κρεβατιών. Μάλιστα, οι πέντε τους διάλεξαν ένα δωμάτιο, το οποίο είχε έξι κρεβάτια και δεν ήθελαν καμία άλλη μαζί τους! 

Τελικά όμως, η Ελευθερία με το golden pass, αναγκάστηκε να μείνει μαζί τους, αφού δεν βρήκε να μείνει κάπου αλλού. Ελευθερία κουράγιο!

Καθώς η «FF» άρχισε να «θάβει» κάποιες διαγωνιζόμενες, η Άννα είπε στην Ελευθερία: «Εδώ πρόσεχε με ποιες θα είσαι, ποιες θα φέρνεις» και η Μαρτίνα πρόσθεσε:

«Δεν έχω έρθει κοντά με την Πόπη, με την Κέισι είναι έτσι λίγο πιο απόμακρες και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω! Τα σχολιάζουν όλα! Εσύ Ελευθερία ό, τι ακούς εδώ μέσα δε θα βγαίνει παραέξω γιατί θα σκοτωθούμε!».

«Θα κοιμάσαι στο γκαζόν έξω, να ξέρεις!» συμπλήρωσε η Κάτια μεταξύ σοβαρού κι αστείου!

«Απλά σχετικά με αυτό, επειδή το είπατε αρκετές φορές, αν γενικά δεν με εμπιστεύεστε απλά μη μου τα λέτε, γιατί εγώ κάνω με τα άλλα κορίτσια παρέα! Γενικότερα εγώ δε λέω σε κανέναν τίποτα» τους ξεκαθάρισε η Ελευθερία.

Τι σημαίνει, όμως, το «FF» που λέμε και ξαναλέμε;

Την «ομάδα των 5» την ακούσαμε να φωνάζει το σύνθημα «FF». Τι σημαίνει; Η Πόπη είπε: «Τι δεν καταλαβαίνετε; Final Five. Τελική πεντάδα!». Βέβαια, πολλοί χρήστες του διαδικτύου είχαν διαφορετικές απόψεις... όπως «Φίλες Φίδια»...

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top