Αντώνης Ρέμος για Υβόννη Μπόσνιακ: «Όπως με καμαρώνει την καμαρώνω!»

Η κόρη του, η τηλεοπτική εκπομπή και το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας

Είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές εδώ και δύο δεκαετίες, με τις φετινές του εμφανίσεις στην πόλη του τη Θεσσαλονίκη, πραγματικά να… σκίζουν!

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης από τη «Φωλιά των Κου Κου» πήγε μέχρι τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συναντήσει από κοντά τον Αντώνη Ρέμο. Με απόλυτα εξομολογητική διάθεση ο τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση με την πέντε ετών σήμερα κόρη του Ελένη. «Περνάω ποιοτικό χρόνο με την κόρη μου, κοιμόμαστε μαζί. Θα ήθελα η κόρη μου να είναι ένα κανονικό παιδί. Να χάνετε μέσα στο πλήθος» είπε.

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Τα τρυφερά φιλιά στη μέση του δρόμου!

Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος βρέθηκαν στη βραδιά για τον ελληνό-αμερικανό σχεδιαστή John Varvatos /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Την ημέρα που η σύζυγός του Υβόννη Μπόσνιακ έκανε την πρώτη της επίδειξη μόδας στο Ζάππειο, ο Αντώνης είχε δηλώσει γλυκά για εκείνη ότι ήταν η βραδιά της: «Όπως με καμαρώνει αυτή όταν έρχεται και με βλέπει στα μαγαζιά, έτσι την καμάρωσα κι εγώ και την καμαρώνω κάθε βράδυ και τη θαυμάζω. Ο θαυμασμός του ανθρώπου σου είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο για να κρατηθει όρθιο το οικοδόμημα που λέγεται οικογένεια» εξομολογήθηκε.

Αντώνης Ρέμος: «Προτιμώ η Υβόννη να με γδύνει κι όχι να με ντύνει!»

Τελικά ο Ρέμος είναι τραγουδιστής του λαού ή των πλουσίων; «Ο Ρέμος είναι τραγουδιστής των ανθρώπων που αγαπάνε τα τραγούδια του. Ορισμένες φορές νιώθω ότι έχω στο κοινό το μισό ΑΕΠ της χώρας. Την επόμενη μέρα έχει τύχει να τραγουδήσει στην Καβάλα με 15 ευρώ και να ‘χει από κάτω 10.000 κόσμου», απάντησε.

Κλείνοντας ο Αντώνης αποκάλυψε ότι θέλει από τη νέα χρονιά να παρουσιάζει τη δική του μουσική εκπομπή, ωστόσο δεν έχει «κλείσει» ακόμα κάτι.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top