Θανάσης Κουρλαμπάς: «Ο γιος μου κάνει κλασικό μπαλέτο»

«Με προέτρεπαν να τον βάλω να παίξει μπάλα»

Μπορεί οι περισσότεροι μπαμπάδες να θέλουν οι γιοι τους να ασχοληθούν με την μπάλα, αλλά ο Θανάσης Κουρλαμπάς αποτελεί εξαίρεση. 

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Κλεομένης εισβάλλει κι... αναστατώνει τη ζωή του Δούκα

Ο ηθοποιός κατάλαβε ότι ο γιος του, Φοίβος, έχει κλίση στον χορό και στήριξε αυτή του την επιλογή. Έτσι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται με το κλασικό μπαλέτο και μάλιστα είναι πολύ καλός.

«Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο και αυτό που βλέπω στο παιδί είναι πόσο το αγαπάει αυτό. Είναι σε μια σχολή που δεν κάνει παραστάσεις, αλλά είναι σε μια σχολή που κάνει χορό για να μπει πιο βαθιά στη ζωή τους. Τον έχω δει σε μάθημα και πραγματικά είμαι ευτυχισμένος. Είναι μικρός ακόμα, δεν κάνει παραστάσεις, αλλά είναι μια καταπληκτική καθηγήτρια που έχει δύο αγόρια μαθητές που τους κάνει εντατικά μάθημα, ώστε σε κάποια χρόνια να μπουν πιο σταθερά σε αυτό το πράγμα», είπε στην εκπομπή «Τhe 2Night Show».

Υπήρχαν, βέβαια, και κάποιοι που ακούγοντας ότι ο γιος του πάει μπαλέτο του είπαν να τον βάλει να παίξει και λίγο μπάλα. «Υπήρξε άνθρωπος στο σχολικό περιβάλλον του που μου είπε “εντάξει, βάλτο να παίξει μπάλα”. Αν θέλει το παιδί να παίξει μπάλα, θα παίξει. Το σώμα του μίλαγε, οποιοδήποτε συναίσθημα το μετέφερε εκεί».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top