Κατερίνα Στικούδη σε Ελένη Μενεγάκη: «Ό,τι θέλω την κάνω τη βέρα μου!»

Όσα είπε η τραγουδίστρια στην παρουσιάστρια

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν η Κατερίνα Στικούδη το μεσημέρι της Δευτέρας, με την παρουσιάστρια να τη ρωτάει για την περιβόητη πρόσφατη δήλωση της ότι δε φοράει τη βέρα της!

Η τραγουδίστρια με παιχνδιάρικο ύφος αναφέρθηκε σε αυτή λέγοντας περιπαικτικά: «Ό,τι θέλω την κάνω τη βέρα!», συνεχίζοντας: «Δε θέλω να τη χάσω… Μπορεί να μου συμβεί, αλλά έχουμε σκεφτεί να φοράμε τη βέρα μας όταν φοράμε τα καλά μας και πηγαίνουμε κάπου ωραία. Μάλιστα, την τσουγκράμε κιόλας… και κάνουμε αστειάκια μεταξύ μας εσωτερικά».

Η απάντηση της Στικούδη σε όσους την κατέκριναν επειδή δε φοράει βέρα

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε γιατί δε βγάζει ποτέ τη βέρα του γάμου της!

Με την Ελένη να την κοιτάζει με το στόμα ανοικτό, αφού χαιρόταν με το πόσο ευτυχισμένη φαίνεται, η Κατερίνα είπε: «Έχουμε ένα δέσιμο με τη βέρα μας… και λέμε «πάμε να βάλουμε τα καλά μας και το κόσμημά μας!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν δουλειά έλεγε η γιαγιά μου ... Όταν έφυγε από τη ζωή ήταν μια ερωτευμένη γυναίκα με τον Τηλέμαχο τον παππού μου για πάνω από 50 χρόνια .... σε τέτοια οικογένεια μεγάλωσα κι γώ .. να ξέρει να αγαπά ..να εμπιστεύεται ,να προσφερει τώρα όσο για το ιερό μυστήριο του γάμου .. ναι ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής μου .. το κάθε ζευγάρι ζει την κάθε στιγμή διαφορετικά .. αλλά εγώ κάθε μέρα σε ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ και δεν περίμενα ποτέ μια βέρα για να νιώσω ασφαλής και να καταλάβω ποσό μ αγαπάς και νοιάζεσαι .. Τωρα φίλες μου όσον αφορά τις γρουσουζιές μη μπείτε σε αυτό το τριπάκι .. αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι ,καμία βέρα δε θα τον σταματήσει ! καλο Σαβκο σε όλους !! 🤶🏻🎅🏼❤️💕💋 @djrico99 🥰😘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Ως γνωστό η Κατερίνα Στικούδη είναι παντρεμένη από πέρυσι με τον εδώ και σχεδόν μία δεκαετία σύντροφό της, τον ράπερ και παραγωγό Βαγγέλη Σερίφη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top