Η απάντηση της Στικούδη σε όσους την κατέκριναν επειδή δε φοράει βέρα

Η τραγουδίστρια εξήγησε τον λόγο

Δείτε στο video τι είχε δηλώσει η τραγουδίστρια στο «The 2Night Show» 

Μία δήλωση που έκανε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν αρκετή για να δημιουργήσει ντόρο.

Ελληνίδα performer: «Έβγαλα τη βέρα την επόμενη κιόλας μέρα του γάμου»

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στο «The 2Night Show» πώς δε φοράει βέρα και μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram έδωσε μία απάντηση σε όσους την κατέκριναν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν δουλειά έλεγε η γιαγιά μου ... Όταν έφυγε από τη ζωή ήταν μια ερωτευμένη γυναίκα με τον Τηλέμαχο τον παππού μου για πάνω από 50 χρόνια .... σε τέτοια οικογένεια μεγάλωσα κι γώ .. να ξέρει να αγαπά ..να εμπιστεύεται ,να προσφερει τώρα όσο για το ιερό μυστήριο του γάμου .. ναι ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής μου .. το κάθε ζευγάρι ζει την κάθε στιγμή διαφορετικά .. αλλά εγώ κάθε μέρα σε ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ και δεν περίμενα ποτέ μια βέρα για να νιώσω ασφαλής και να καταλάβω ποσό μ άγαπας και νοιάζεσαι .. Τωρα φίλες μου όσον αφορά τις γρουσουζιές μη μπείτε σε αυτό το τριπάκι .. αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι ,καμία βέρα δε θα τον σταματήσει ! καλο Σαβκο σε όλους !! 🤶🏻🎅🏼❤️💕💋 @djrico99 🥰😘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

 

«Οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν δουλειά έλεγε η γιαγιά μου ... Όταν έφυγε από τη ζωή ήταν μια ερωτευμένη γυναίκα με τον Τηλέμαχο τον παππού μου για πάνω από 50 χρόνια .... σε τέτοια οικογένεια μεγάλωσα κι γώ .. να ξέρει να αγαπά ..να εμπιστεύεται ,να προσφερει τώρα όσο για το ιερό μυστήριο του γάμου .. ναι ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής μου .. το κάθε ζευγάρι ζει την κάθε στιγμή διαφορετικά .. αλλά εγώ κάθε μέρα σε ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ και δεν περίμενα ποτέ μια βέρα για να νιώσω ασφαλής και να καταλάβω ποσό μ άγαπας και νοιάζεσαι .. Τώρα φίλες μου όσον αφορά τις γρουσουζιές μη μπείτε σε αυτό το τριπάκι .. αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι ,καμία βέρα δε θα τον σταματήσει !καλο Σαβκο σε όλους !!@djrico99» έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top