«Σενιόρα Σούλα» και «Χοσέ» από τις «Σαββατογεννημένες» 16 χρόνια μετά!

Οι αγκαλιές του Γιώργου Καπουτζίδη με τη Ράνια Σχίζα

Η συνάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη με την άλλη «Σαββατογεννημένη» Κατιάνα Μπαλανίκα

Υπήρξε ένα από τα πιο αχτύπητα, κωμικά ντουέτα της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για τον «Χοσέ» και τη «Σενιόρα Σούλα» των «Σαββατογεννημένων», των χαρακτήρων που έφεραν για πρώτη φορά τη «σφραγίδα» του Γιώργου Καπουτζίδη.

Πριν από λίγα 24ωρα ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος παρακολούθησε από κοντά τη «Σενιόρα Σούλα», κατά κόσμον Ράνια Σχίζα, στην παράσταση «Σημάδια στην ομίχλη» στον πολυχώρο VAULT όπου πρωταγωνιστεί.

Καπουτζίδης - Κωνσταντινίδου: Κόντρα ήταν και... πάει!

Δείτε τον «Σπύρο» και τον «Φώτη» από το «Παρά Πέντε» ξανά μαζί!

Μάλιστα, έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία που ο Γιώργος Καπουτζίδης πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Χάρηκα τόσο πολύ που σε ξαναείδα, να σαρώνεις για άλλη μια φορά τη σκηνή, με συγκίνησες με το αφοπλιστικό σου συναίσθημα, με έκανες να γελάσω με το υπέροχο χιούμορ σου, τι ωραία παράσταση, τι ωραία αγκαλιά! 16 χρόνια τώρα, σε αγαπώ και σε θαυμάζω Ράνια μου! Χθες βράδυ, «Σημάδια στην ομίχλη» του Stephen Sachs. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της εξαιρετικής δουλειάς!», έγραψε στην ανάρτησή του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χαρηκα τόσο πολύ που σε ξαναείδα, να σαρώνεις για άλλη μια φορα τη σκηνή, με συγκίνησες με το αφοπλιστικό σου συναίσθημα, με εκανες να γελάσω με το υπέροχο χιούμορ σου, τι ωραία παράσταση, τι ωραία αγκαλιά! 16 χρόνια τώρα, σε αγαπώ και σε θαυμάζω Ρανια μου! Χθες βράδυ, «Σημάδια στην ομίχλη» του Stephen Sachs. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της εξαιρετικής δουλειάς! #theater #vault #stephensachs #truestory #art #painting #pollock #jacksonpollockinspired

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top