Πρώην σύζυγος Χρήστου Δάντη: «Ευχαρίστως θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του»

Ο γάμος, το διαζύγιο και το παιδί που δεν έκανε

Ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες τη δεκαετία του ’90 και μία από τις πρώην συζύγους του Χρήστου Δάντη.

Ο λόγος για τη Λίτσα Γιαγκούση που είδαμε το πρωί της Τετάρτης στο «Happy Day». Ανάμεσα σε άλλα η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για τη σημερινή της σχέση με τον πρώην άντρα της. Θα δούλευε ξανά μαζί του όπως παλιά; «Θα συνεργαζόμουν με τον Χρήστο Δάντη, πολύ ευχαρίστως. Είναι ένας καλλιτέχνης πολύ αγαπημένος, πέρα από άνθρωπος αγαπημένος. Μιλάμε και στο τηλέφωνο και στα social», είπε.

Δάντης: Τα τέσσερα διαζύγια, ο γιος του και η... άγνοια του κόσμου

Από παλιότερη νυχτερινή έξοδο του πρώην ζευγαριού το 2010 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως το διαζύγιό τους ήταν δύσκολο. «Απασχολούσαμε τα Μέσα με τον γάμο μας, με το διαζύγιό μας. Τη συγκεκριμένη περίοδο ήμουν αλλού ντ’ αλλού, είχα το χάλι μου τότε. Το διαζύγιο ήρθε ξαφνικά, δεν το περίμενα», ανέφερε.

Όμως έχει… προδοθεί και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού πριν από έναν χρόνο, έμαθε μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, πως δε θα συμμετέχει σε μουσικό σχήμα με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, καθώς είχε αντικατασταθεί από τον Γιώργο Τσαλίκη.

Η άλλοτε Νο1 τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν έχει αποκτήσει παιδί, δηλώνοντας πως δεν είναι κάτι που της λείπει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top