Δάντης: Τα τέσσερα διαζύγια, ο γιος του και η... άγνοια του κόσμου

«Ο Χριστόφορος μου δε χρησιμοποιεί το όνομά μου»

Η συνέντευξη του αγαπημένου τραγουδιστή στο star.gr 

Ο Χρήστος Δάντης έχει συνδέσει το όνομά του με την επιτυχία. Τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός έχει καταφέρει να γίνει ένας διαχρονικός καλλιτέχνης με το κοινό να τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του βήμα. 

Βρέθηκε πίσω από την κάμερα του star.gr και μίλησε για την πορεία του, τη σχέση του με τον γιο του Χριστόφορο, καθώς και για το ενδεχόμενο ενός πέμπτου γάμου! 

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του Χρήστου Δάντη; Η αλήθεια του. «Ο κόσμος σε δικαιώνει όταν λες την αλήθεια σου, όχι για τα χρήματα ή για τη δόξα. Με ενδιαφέρει να εξελίσσομαι και να μη μένω σε στερεότυπα και ταμπού». 

Μάλιστα, αντιδρά σε όσους κατηγοριοποιούν τους τραγουδιστές με βάση την εμφάνισή τους. Δε σημαίνει ότι αν έχει σκουλαρίκια, πρέπει να τραγουδάς ροκ και όχι λαϊκά, λέει ο Χρήστος Δάντης, χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό του: «Αυτό δείχνει την άγνοια του κόσμου, η οποία έχει μεθοδευτεί από ανθρώπους που είναι στα media, αλλά δεν έχουν ιδέα από μουσική» 

Ρωτάμε τον Χρήστο Δάντη και για την κόντρα της Ελένης Βιτάλη με την Πάολα, μετά την επιλογή της δεύτερης να τραγουδήσει Μίκη Θεοδωράκη,«Κάθε τραγουδιστής έχει δικαίωμα να τραγουδήσει ό,τι θέλει, αλλά τελευταία αυτό με τον Θεοδωράκη έχει παραγίνει. Δεν μπορούν να τραγουδήσουν όλοι Θεοδωράκη. Πρέπει να είσαι μέσα στη φάση του έντεχνου για να ερμηνεύσεις τέτοια τραγούδια. Δε θέλω να αδικήσω κανέναν, όμως όταν μιλάει η Ελένη Βιτάλη είναι καλό να έχουμε ανοιχτά τα αυτιά μας και να την ακούμε» 

Ο Χρήστος Δάντης με τον γιό του Χριστόφορο 

Ο Χρήστος Δάντης εκτός από εξαιρετικός καλλιτέχνης είναι και ένας καλός πατέρας. Ο μεγάλος του γιος, ο Χριστόφορος, τον οποίο απέκτησε με την Κατερίνα Τοπάζη, ακολουθεί τα βήματά του μπαμπά. Βέβαια, εκτός από τραγουδιστής είναι και ηθοποιός. Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν τον είδαμε να πρωταγωνιστεί στο «Τατουάζ».

«Σίγουρα κάποιοι θα το δούνε κακοπροαίρετα. Δε χρησιμοποιεί όμως το όνομά μου. Όταν του έκαναν την πρόταση για το Τατουάζ, δεν ήξεραν ότι είναι γιος μου. Τον είδαν στο instagram και τους άρεσε ως φάτσα» 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μετράει τέσσερις γάμους ενώ έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο ενός πέμπτου γάμου; «Έχω πάρει απόφαση να μην το κάνω. Το έχω κάνει τέσσερις φορές και δε μου πήγε καλά, γιατί να πάει καλά η πέμπτη; Πλέον είναι περισσότερα τα διαζύγια παρά οι γάμοι. Ο κόσμος δεν τα πάει πλέον καλά με την νομιμοποιημένη συμβίωση. Βλέπω περισσότερα ευτυχισμένα ζευγάρια που είναι μαζί καλά και συζούν παρά από παντρεμένα!» 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top