«Πέρασα ξυστά από τον θάνατο!»: Λάθος ιατρική διάγνωση για Ελληνίδα ηθοποιό

«Η κόρη μου ήταν τότε 6,5 χρόνων!»

Με αφορμή τη θεατρική της επιστροφή με την παράσταση «Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν» στο θέατρο Θησείον, η Ηρώ Μουκίου παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στη Ρενέ Σαραντινού και το περιοδικό «Λοιπόν».

Στα 56 της η ηθοποιός παραμένει το ίδιο εκθαμβωτική! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η γνωστή ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα γνωστή τη δεκαετία του ’80, μίλησε με ειλικρίνεια για το σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της, τη χειρότερη στιγμή μέχρι σήμερα στη ζωή της.

Η Ηρώ Μουκίου με την πολύ καλή της φίλη Τζόυς Ευείδη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Όταν έχασα και τους δύο γονείς μου, αναπάντεχα, μέσα σε μια τετραετία, επίσης όταν πέρασα εγώ μια περιπέτεια υγείας. Πέρασα “ξυστά” από τον θάνατο. Ευτυχώς, επειδή δεν ήταν τελικά καρκίνος, έτσι όπως ήθελαν να εικάζουν οι γιατροί, αφού μετά από πάρα πολλές εξετάσεις ήταν μια κύστη στη σπονδυλική στήλη, γιατί αν ήταν εκεί, δεν το… παλεύεις. Αυτό συνέβη το 2002. Ένιωσα ακριβώς το πως νιώθει κάποιος όταν του πρωτολένε ότι νοσεί από καρκίνο, το βίωσα και τώρα μπορώ να το καταλάβω. Η κόρη μου τότε ήταν 6,5 χρονών. Αυτό ήταν το πιο βαρύ, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το ότι έπρεπε να μιλήσω στο παιδί μου», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top