Ελένη Μενεγάκη: Φουλ ανανέωση στο κομμωτήριο... λόγω γενεθλίων!

Θα γίνει 50 ετών

«Μου τα έλεγε ο Πολυχρονίου «τι τα λες τα χρόνια σου; Θα στα μετράνε για πάντα…». Και του έλεγα «γιατί; πόσο καιρό θα μείνω στην τηλεόραση;»». Με αυτά τα λόγια είχε σβήσει πέρσι η Ελένη Μενεγάκη τα 49 κεράκια της τούρτας της την ημέρα των γενεθλίων της, στο πλατό της εκπομπής της, κάνοντας ένα χιουμοριστικό σχόλιο για τον χρόνο που περνά.

Τελικά, παρά την απορία της, έμεινε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι φανταζόταν στην τηλεόραση και διέπρεψε, ενώ αποδείχτηκε πως όχι μόνο δεν τη φοβίζει το γεγονός ότι γερνά, αλλά και το χαίρεται με τον καλύτερο τρόπο. 

Τα φετινά γενέθλιά της που αναμένονται την ερχόμενη Τρίτη, στις 29 του μήνα, έχουν για εκείνη μια ιδιαίτερη σημασία, αφού αλλάζει δεκαετία και γίνεται 50!

Οι συνεργάτες της εκπομπής, όπως κάθε χρόνο ετοιμάζουν κι εκείνοι τις εκπλήξεις τους. Αυτό, πάντως, που ευχήθηκε πριν από λίγα χρόνια δημοσίως η Ελένη, τελικά το κατόρθωσε. Τρία χρόνια πριν, την ίδια μέρα, είχε ζητήσει εκτός από το να είναι καλά στην υγεία τους όλοι οι άνθρωποι που αγαπά, να έχει μια μικρή πολυτέλεια στη ζωή της.

«Θέλω χρόνο, θέλω χρόνο για μένα! Είμαι σε ένα κυνηγητό συνέχεια, λες και μου έχεις βάλει όλη μέρα ροδάκια και τρέχω! Θέλω να έχω ένα διάστημα που να μπορώ να με δώσω ολόκληρη στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου. Για να ξεκουράζομαι, για να αγκαλιάζω, για μένα…», είχε πει.

Η Ελένη κατόρθωσε να οργανώσει έτσι τη ζωή της και τουλάχιστον το καλοκαίρι για σχεδόν τρεις μήνες βρίσκει αυτόν τον χρόνο για εκείνη και για τις αγκαλιές στους δικούς της ανθρώπους. Αλλά πλέον και τους υπόλοιπους μήνες βάζει τα όριά της στην αξία που έχει για εκείνη η καριέρα της και στον ρόλο που παίζει στη ζωή της η οικογένειά της. Και, φυσικά, η ζυγαριά γέρνει προς το δεύτερο.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly την πέτυχε στο κομμωτήριο της Κηφισιάς -πολύ κοντά στο πρώτο της σπίτι- η παρουσιάστρια είναι τακτική πελάτισσα εδώ και σχεδόν μία δεκαετία. Εκεί βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής για μια… κούρας ομορφιάς των τελευταίων ημερών, ώστε να υποδεχτεί τη μέρα των γενεθλίων της με τον καλύτερο τρόπο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top