Στο νοσοκομείο η Miley Cyrus!

Τι συνέβη στην pop star;

Η Miley Cyrus αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η pop τραγουδίστρια αναγκάστηκε να νοσηλευτεί επειδή υπέφερε από αμυγδαλίτιδα. Ζήτησε μάλιστα, από τους θαυμαστές της να της στείλουν τη θετική τους ενέργεια για να αναρρώσει γρήγορα!

H Cyrus αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας της προέκυψε λίγο πριν από την προγραμματισμένη εμφάνισά της στο φιλανθρωπικό event «Gorillapalooza», το οποίο διοργανώνει η Ellen DeGeneres με σκοπό να χτιστεί ένα μόνιμο σπίτι για τους άγριους γορίλες του ιδρύματος «The Dian Fossey Gorilla».

«Προσπαθώ να αναρρώσω όσο πιο γρήγορα γίνεται για να καταφέρω να εμφανιστώ στο ‘’Gorillapalooza’’ αυτό το Σαββατοκύριακο. Στείλετε μου θετική ενέργεια. Πρέπει να σώσουμε τους γορίλλες», έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα από τα InstaStories της.

Σε επόμενο ΙnstaStory της, βλέπουμε την μητέρα της Miley, Tish Cyrus, να της χτενίζει τα μαλλιά, ενώ εκείνη ποζάρει όρθια στον καθρέπτη φορώντας την ρόμπα του νοσοκομείου.

«Ο τρόπος που παρουσιάζεις τον εαυτό σου, μπορεί να καθορίσει τον τρόπο που αισθάνεσαι. Ευχαριστώ μαμά που βοηθάς αυτή την ‘’μικρή αρρωστούλα’’ να φαίνεται λίγο καλύτερα, χτενίζοντας μου τα μαλλιά, @tishcyrus μαμά είσαι η καλύτερη» έγραψε η γνωστή pop star.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top