Πάνος Μεταξόπουλος: Ο γάμος με τη μαθήτριά του και η διαφορά ηλικίας

«Τον γνώριζα από την τηλεόραση και τον θαύμαζα» είπε η Αγγελική Φατούρου

Γαμπρός για δεύτερη φορά ντύθηκε πριν από λίγο καιρό ο Πάνος Μεταξόπουλος έχοντας στο πλευρό του την Αγγελική Φατούρου. Ποια είναι η όμως η γυναίκα που κατάφερε όπως λέει ο ίδιος να τον «ξεκλειδώσει» και να του κλέψει την καρδιά;

Πάνος Μεταξόπουλος: Οι συγκινητικές στιγμές του γάμου του!

Η σύζυγος του Πάνου Μεταξόπουλο ξετύλιξε το κουβάρι της γνωριμίας τους που τελικά κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας. 
«Τον Πάνο τον γνώρισα πριν από 3.5 χρόνια όταν ήρθα στη σχολή του για να μου κάνει κάποια μαθήματα χορού. Τον γνώριζα από την τηλεόραση και τον θαύμαζα, αλλά μου έβγαζε κάποια αυστηρότητα που με τρόμαζε. Από την αρχή υπήρξε ερωτική έλξη και από τις δύο πλευρές, αλλά ταυτόχρονα υπήρχαν και πολλές άμυνες μιας και οι δυο έχουμε παιδιά από τους πρώτους μας γάμους», είπε η Αγγελική για τη γνωριμία τους στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Το ζευγάρι έχει 20 χρόνια διαφορά ηλικίας. Εκείνη είναι 38 ετών και ο χορογράφος 58, αλλά αυτό δεν την απασχολεί. «Δε με ενοχλεί η διαφορά ηλικίας, γιατί στην προσωπικότητά του έχει στοιχεία μικρού παιδιού και έχει παιδική ψυχή. Θεωρώ ότι εγώ είμαι πιο μεγάλη, πιο ώριμη και αυτή που τον καθοδηγώ».

Η πρόταση γάμου και η ρομαντική τελετή στο Αγκίστρι

Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι ο Πάνος Μεταξόπουλος και η Αγγελική Φατούρου γίνουν ζευγάρι. «Ξεκίνησε μία στενή φιλία και πέρασαν δέκα μήνες μέχρι να γίνουμε ζευγάρι», είπε η ίδια και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου: «Σε μία στιγμή που δεν το περίμενα καθόλου μου έκανε πρόταση γάμου δίνοντάς μου ένα δαχτυλίδι της μητέρας του. Είπα αμέσως το «ναι» με πολύ μεγάλη συγκίνηση».

Λίγο καιρό αργότερα ήρθε και η ημέρα του γάμου σε ένα εκκλησάκι στο Αγκίστρι. «Ο γάμος μας έγινε στο Αγκίστρι και στο εκκλησάκι που είχαμε πει πολύ σημαντικά πράγματα για τη σχέση μας. Ήταν μία πολύ συγκινητική ημέρα γιατί έχω χάσει τον πατέρα μου και μου έλειπε πολύ», συμπλήρωσε η Αγγελική Φατούρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top