Κουμπάρα η Μιμή Ντενίση – Πάντρεψε Ελληνίδα ηθοποιό!

Η φωτογραφία από τον λαμπερό γάμο

Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της Μιμής Ντενίση στον Θεολόγο

Χρέη κουμπάρας ανέλαβε τα βράδυ του Σαββάτου, η Μιμή Ντενίση! Η ηθοποιός είχε την τιμή να παντρέψει τη Νέλη Αλκάδη και τον εκλεκτό της καρδιάς της Περικλής Τουμπακάκης.

Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύεται με κουμπάρα τη Μιμή Ντενίση!

Η νύφη ήταν μαθήτρια της Μιμής Ντενίση και μάλιστα έχει παίξει και σε αρκετές θεατρικές παραγωγές της. Οι δυο γυναίκες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και η ηθοποιός θέλησε να την κάνει και κουμπάρα της, μιας έγινε και μπροστά της η πρόταση γάμου.

Η Μιμή Ντενίση ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την ώρα του μυστηρίου και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Ένας υπέροχος νεανικός γάμος!! Νελη κ Περικλής!! Αληθινά αγαπημένοι ..μόνο αληθινοί φίλοι οι καλεσμένοι όσο για την κουμπάρα...πραγματικά τους λατρεύω Νελη υπήρξε μαθήτρια μου κ μετά ηθοποιός στον Μαγκα κ στην Σμυρνη.Κι ο Περλής έκανε την πρόταση γάμου γονατιστός αλλά παλαιά όταν παίζαμε Σμύρνη στην Θεσσαλονίκη!! Τώρα πια κουμπάροι ..συγγενείς με υπογραφή!!! Να ναι πάντα μαζί κ ευτυχισμένοι!!!».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ενας υπεροχος νεανικος γαμος!! Νελη κ Περικλης!! Αληθινα αγαπημενοι ..μονο αληθινοι φιλοι οι καλεσμενοι οσο για την κουμπαρα...πραγματικα τους λατρευω.Η Νελη υπηρξε μαθητρια μου κ μετα ηθοποιος στον Μαγκα κ στην Σμυρνη.Κι ο Περιλης εκανε την προταση γαμου γονατιστος αλα παλαια οταν παιζαμε Σμυρνη στην Θεσνικη!! Τωρα πια κουμπαροι ..συγγενεις με υπογραφη!!! Ναναι παντα μαζι κ ευρυχισμενοι!!!#love #happiness #familly #newlyweds

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top