Kate Middleton: Είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της;

Η εμφάνιση που «φούντωσε» τις φήμες για εγκυμοσύνη

Φήμες λένε ότι η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, περιμένει το τέταρτο παιδί της, σύμφωνα με τους φαν της βασιλικής οικογένειας.

Έχοντας ήδη τρία υπέροχα παιδιά με τον Πρίγκιπα William, λέγεται πως η Kate διανύει τους πρώτους μήνες της τέταρτης εγκυμοσύνης της. 

Η Δούκισσα υπέφερε σε όλες τις εγκυμοσύνες της από σοβαρή μορφή ναυτία, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν πως θα σταματούσε στα τρία παιδιά.

William-Kate Middleton: Σπάνια κοινή εμφάνιση χωρίς τα παιδιά τους!

Αν και ακόμα το παλάτι δεν έχει προβεί σε σχετική ανακοίνωση, η βασιλική συντάκτρια Aranzazu Santos López δήλωσε σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης πως η Kate θα μπορούσε σύντομα να ανακοινώσει την τέταρτη εγκυμοσύνη της καθώς η ίδια παρατήρησε δύο «σημάδια», που ίσως προδίδουν πως το ζευγάρι των γαλαζοαίματων σκοπεύει να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τη βασιλική συντάκτρια Santos López, στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, όταν ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge συνόδευσαν τον 5χρονο πρίγκιπα George και την 4χρονη πριγκίπισσα Charlotte στο σχολείο, η μέλλουσα βασίλισσα εμφανίστηκε με νέο χτένισμα, όπως συνέβη και στις προηγούμενες τρεις εγκυμοσύνες της.

«Κάθε φορά που η δούκισσα αλλάζει την εμφάνισή της, ανακοινώνει πως είναι έγκυος μετά από λίγες ημέρες», δήλωσε η Santos López. Η ίδια υποστήριξε πως έχει και δεύτερη ένδειξη για ενδεχόμενη τέταρτη εγκυμοσύνη της δούκισσας του Cambridge, η ατζέντα με τις βασιλικές υποχρεώσεις της έχει «κλείσει».

Αυτό σημαίνει πως επειδή η Kate σε όλες τις εγκυμοσύνες της υποφέρει από πρωινές ναυτίες θα σταματήσει τα βασιλικά της καθήκοντα μέχρι να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top