Η Φελίσια Λαπάτη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Επέστρεψε στο σπίτι με τον γιο της

Δείτε όσα είχε πει η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της στο «Πρωινό»

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Φελίσια Λαπάτη. Η όμορφη personal trainer πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού πριν από λίγες ημέρες έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Γέννησε η Φελίσια Λαπάτη - Να της ζήσει το μωράκι της!


Η Φελίσια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Αντιώτη.


Το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι μαζί με τον μπέμπη του και η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε μια φωτογραφία της έξω από το μαιευτήριο γράφοντας: «Ακριβώς πριν μια εβδομάδα ήρθε στο κοσμο το μπεμπούκι μου... Βγαίνοντας από το μαιευτήριο ένοιωθα πολύ αγχωμένη και χαρούμενη. Κοιτάζοντας τώρα τη φώτο, συνειδητοποιώ ότι τελικά ήμουν μόνο χαρούμενη...🍼👼🏻💙 (Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχες σας, ειναι παρα πολλές και δεν νομίζω να μπορέσω να απαντήσω σε όλες, αλλά προσπαθώ!) #babyboy #newborn #newbornbaby #welcomebaby #blue #itsaboy #smile»!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακριβώς πριν μια εβδομάδα ήρθε στο κοσμο το μπεμπούκι μου... Βγαίνοντας από το μαιευτήριο ένοιωθα πολύ αγχωμένη και χαρούμενη. Κοιτάζοντας τώρα τη φώτο, συνειδητοποιώ ότι τελικά ήμουν μόνο χαρούμενη...🍼👼🏻💙 (Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχες σας, ειναι παρα πολλές και δεν νομίζω να μπορέσω να απαντήσω σε όλες, αλλά προσπαθώ!) #babyboy #newborn #newbornbaby #welcomebaby #blue #itsaboy #smile

A post shared by Felicia Lapati 💋💋💋 (@felicia_333) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top