Ξέσπασε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Γιατί ρε παιδιά τόσο μίσος»;

Τι συνέβη;

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Με την αδερφή μου δε μιλάμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια

Στα πικρόχολα σχόλια που έχει κατά καιρούς αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz ξανά μαζί!

«Έχω διαβάσει κατά καιρούς διάφορα τα οποία είναι πικρόχολα, αλλά αυτό γενικά είναι της μόδας. Έχουμε γεμίσει haters, ανθρώπους που όλα τους ενοχλούν, όλα τους φταίνε και όλα τους «χαλάνε»», είπε στο περιοδικό Λοιπόν.

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως δε θυμάται κάποιο συγκεκριμένο αρνητικό σχόλιο, αφού κατά διαστήματα έχει διαβάσει πάρα πολλά.
Βέβαια, η κριτική που είχε δεχτεί πριν από μήνες ο Στέλιος Διονυσίου με  αφορμή το περιστατικό με τον αστυνομικό τον έκανε να απορήσει και να απορήσει: «Γιατί ρε παιδιά τόσο μίσος»;

«Τα έβλεπα κι έλεγα: «Γιατί ρε παιδιά τόσο μίσος, γιατί μισείτε τόσο πολύ, αγαπήστε λίγο...». Επίσης, είναι κουτό και δεν έχει καμία βάση να συγκρίνει τον Γρηγόρη Μπιθικώτση με τον πατέρα του, τον Στέλιο Διονυσίου με τον πατέρα του, τον Στράτο... Γίνεται χρόνια τώρα και θα γίνεται, αλλά δεν έχει βάση. Κανείς δεν είναι σαν τον πατέρα του, όχι μόνο ο γιος του. Σ' εμένα γίνεται γιατί ο Μπιθικώτσης ήταν ένας τραγουδιστής που με τις ερμηνείες του σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή, τραγούδησε τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες, έγραψε και ο ίδιος σπουδαία τραγούδια», δήλωσε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top