Χρηστίδου: Τα γλέντια με τις φίλες της και τα stories με τον Μαραντίνη!

Δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες και video στα social media

Μπορεί οι γιοι της να βρίσκονται στο Λονδίνο με τον μπαμπά τους Θοδωρή Μαραντίνη, η Σίσσυ Χρηστίδου όμως βρίσκεται με τις φίλες της στην Κρήτη και χαλαρώνει σε πολυτελές θέρετρο στην περιοχή Χερσόνησο Ηρακλείου.

Η ίδια, μάλιστα, δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες και video στα social media, δείχνοντας πώς τα περνά με τις φίλες της.

Η αλήθεια είναι πως μετά τις διακοπές στην Πάρο και την Νάξο με τους γιους της: τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο, η Σίσσυ αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της και να κάνει τις διακοπές της με γυναικοπαρέα στην Κρήτη. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μπορεί να έχουν ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους.

Μάλιστα, συχνά ανταλλάσσουν δημόσια μηνύματα μέσω social media. Έτσι λοιπόν, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να κάνει ένα room tour και να δείξει το χώρο που μένει στο Λονδίνο στους followers του.

Ο ίδιος μάλιστα, ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους του να ψηφίσουν αν κάνει καλύτερο room tour αυτός ή η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια φυσικά απάντησε δημόσια, τρολάροντας τον Θοδωρή. «Φασαρία, υπερβολικό εφέ, ούτε ρουμ τουρ είδαμε….Τίποτα δεν έμαθες», ήταν η κριτική που του έκανε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top