Monica Bellucci: «Μάγεψε» τους θαμώνες εστιατορίου στην Πάρο!

Η πληθωρική Iταλίδα σταρ κάνει διακοπές στη χώρα μας

Για 6η συνεχόμενη φορά η Monica Bellucci επέλεξε για τις διακοπές της την Πάρο. Η πληθωρική Iταλίδα σταρ που βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και μερικές μέρες γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού και μάγεψε τους θαμώνες με την ώριμη εκθαμβωτική  ομορφιά της.

Η Monica Bellucci τρώει με την παρέα της σε εστιατόριο της Πάρου και οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος την τρώνε με τα μάτια.

 «Ήταν πάρα πολύ απλή. Χαιρετούσε όλον τον κόσμο, έμεινε μιάμιση ώρα στο εστιατόριο, απόλαυσε απλές γεύσεις, μεσογειακές, το χταπόδι, τα ψάρια, πολύ απλά πράγματα», είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Μάριος Τσαχπίνης στο Star και πρόσθεσε: «Είναι η 6η χρονιά που έρχεται στην Πάρο, Της αρέσει πάρα πολύ το νησί γιατί προσφέρει μια ηρεμία και μια χαλαρότητα τον νησί μας και γενικά το απολαμβάνει και περνάει ωραία. Είναι Θεά, πολύ προσεγμένη».

Η Ιταλίδα σταρ που παραμένει στα 54 χρόνια της μία πραγματική καλλονή σκέφτεται σύμφωνα με πληροφορίες να αποκτήσει το δικό της σπίτι στην Πάρο, την οποία άλλωσε επισκέπτεται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι εδώ και χρόνια.

Λίγους μήνες μετά από τον χωρισμό της με τον κατά 18 χρόνια μικρότερό της Γάλλο γκαλερίστα  Νικολάς Λεφέμπρ, η Μόνικα η οποία εξακολουθεί να αποτελεί ευσεβή πόθο για εκατομμύρια άνδρες σε όλον τον κόσμο προσπαθεί να ξεχάσει στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί την παλιά της σχέση, και γιατί όχι, να βρει ένα νέο αμόρε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top