Stan: Το καινούργιο του τραγούδι ανήμερα των γενεθλίων και το μήνυμά του!

Η νέα καλοκαιρινή του μπαλάντα

Ανήμερα των γενεθλίων του, την 1η Αυγούστου, κυκλοφορεί αποκλειστικά στο Spotify αλλά και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, το νέο single του STAN Αντιπαριώτη, με τίτλο «Ξημερώνει»! 

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος γίνεται 32 ετών, ανέβασε στο Instagram το νέο του τραγούδι και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις ευχές του με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, ψάχνω τα σωστά λόγια για να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τη αγάπη που μου δείχνετε αλλάξατε τη ζωή μου. Κάθε φορά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι όσα ευχαριστώ και αν πω είτε προσωπικά είτε από τα social media δεν είναι ποτέ αρκετά και αυτό γιατί η αγάπη δεν αγοράζεται αλλά χαρίζεται. Η ευχή που θα κάνω λοιπόν στα #32 γενέθλια μου, είναι να μη σταματήσετε ποτέ να μου δείχνετε την αγάπη σας! Σήμερα όμως, έχω ετοιμάσει και εγώ ένα δώρο για εσάς.. ένα τραγούδι που αγαπώ πολύ και θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Από σήμερα λοιπόν, μπορείτε να ακούσετε το ακυκλοφόρητο «Ξημερώνει» στο Spotify και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. #musicchangedmylife #ximeroni

A post shared by Stan Antipariotis .·. (@stan_official) on

Ο STAN είχε μοιραστεί με τους followers του αποσπάσματα από την ηχογράφηση του «Ξημερώνει» τις προηγούμενες ημέρες μέσω των λογαριασμών του στα social media. Από τότε, ο τραγουδιστής κατακλύστηκε από μηνύματα των θαυμαστών του που ανυπομονούσαν για την κυκλοφορία του νέου του κομματιού!

Το «Ξημερώνει», η νέα καλοκαιρινή του μπαλάντα, είναι ένα κομμάτι εντελώς διαφορετικό από τις μέχρι τώρα επιτυχίες του. Τη σύνθεση του «Ξημερώνει» -μουσική και στίχους- υπογράφουν οι STAN Αντιπαριώτης, APON και IAMSTRONG.

Το «Ξημερώνει» κυκλοφορεί από την Panik Records και την Icon Music Records. Ακούστε το ολόκληρο αποκλειστικά στο Spotify και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top