«Δε θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Μάρκο Σεφερλή»

Ποιος το είπε;

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή «Happy Day», πριν λίγο καιρό, για το μέλλον του στον ANT1.

Όταν ο Μάρκος Σεφερλής είχε αναλάβει την πρωινή εκπομπή του Mega πριν λίγα χρόνια, είχε διαφωνήσει έντονα με έναν συνάδελφό του κατά την διάρκεια της εκπομπής. Από την επόμενη μέρα, ο δημοσιογράφος αυτός δεν ξαναεμφανίστηκε στην εκπομπή.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος σε συνέντευξή του στο TV Έθνος, μίλησε για τις επαγγελματικές αποφάσεις του τα τελευταία χρόνια και τις συνεργασίες που μετανιώνει.

«Έχω μετανιώσει για την τελευταία χρονιά που έμεινα στο Mega. Τελείωσε άσχημα με το περιστατικό με τον Μάρκο Σεφερλή. Είχα πάρει αρχικά απόφαση να μη συνεχίσω στο πρωινό, αλλά όταν με πήρε τηλέφωνο η Έλενα Κατραβά, που της χρωστάω την είσοδό μου στο Mega, είπα τελικά το «ναι». Έστειλα στον Μάρκο θετική απάντηση στις 6.00 το πρωί της πρεμιέρας», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι συμβαίνει με τον ΑΝΤ1;

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Μάρκο Σεφερλή, ο ίδιος απάντησε αρνητικά, ενώ όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα, δήλωσε: «Εννοείται πως θα συνεργαζόμουν πάλι με τον Γιώργο. Έχουμε μια αντρική τηλεοπτική χημεία που δύσκολα θα δεις αλλού στην ελληνική τηλεόραση. Το σέβομαι, τον εκτιμώ και ισχύει το ίδιο και από τη δική του πλευρά. Και επίσης μπορώ να του λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι. Αυτό με απελευθερώνει». Οι σχέσεις τους, βέβαια, έχουν συζητηθεί ιδιαίτερα στο παρελθόν, καθώς φαίνεται, πως για ένα διάστημα ήταν τσακωμένοι.

Συγκλονίζει ο Ουγγαρέζος: «Όταν έχασα τον μπαμπά μου ένιωσα να βυθίζομαι»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top