Να γιατί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι η πιο ροκ μαμά!

Η 3,5 ετών κόρη της παρακολούθησε πρώτη φορά συναυλία του μπαμπά της

Το ξέσπασμα της ηθοποιού για τα αρνητικά σχόλια για το σώμα της

Κι όμως για πρώτη φορά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πήρε την κορούλα της, την 3,5 ετών Λυδία, στη συναυλία του μπαμπά της Φώτη Μπερνάντο.

Όπως αποκάλυψε στο Instragram η ηθοποιός/τραγουδιστρια ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη με αυτή την... πρωτιά της κόρης της, ενώ επισήμανε πως φυσικά και πήρε τα ανάλογα «μέτρα» για τα αυτάκια της μικρής.

Αναστασοπούλου: «Περιοδικό δεν έδειξε την φωτογράφιση λόγω του σώματός μου»

Παπανώτας: Η παρεξήγηση με την Αναστασοπούλου και η on air απάντηση!

«Η Λυδία πήγε στην πρώτη της συναυλία! Και όχι σε όποια νά 'ναι... Είδαμε τον μπαμπά μας στη σκηνή για πρώτη φορά! Σε ένα φανταστικό φεστιβάλ δίπλα στη θάλασσα μέσα σ ένα υπέροχο πάρκο!», έγραψε η Πηνελόπη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Λυδία πήγε στην πρώτη της συναυλία! Και όχι σε όποια νά 'ναι... Είδαμε τον μπαμπά μας στη σκηνή για πρώτη φορά!💜 Σε ένα φανταστικό φεστιβάλ δίπλα στη θάλασσα μέσα σ ένα υπέροχο πάρκο!  2 πραγματα έπρεπε να έχουμε μαζί μας: Ακουστικά για να μην επηρεαστούν τα μικρά αυτάκια απ τα πολλά ντεσιμπέλ και Autan, ώστε μην έχουμε την παραμικρή ενόχληση από σκνίπες και κουνούπια. 🦗🚫 @outdoorsbugfree #outdoors #letsgooutside #notyourordinaryfamily #lydia #concert #nobugsplease

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top