Ζαχίρ: Ο νέος του εργοδότης είναι πρώην παίκτης του MasterChef

Είναι στην Κάλυμνο με τον Παντελή Βούρο

Το βίντεο που ανέβασε ο Παντελής με τον Ζαχίρι στην κουζίνα του μαγαζιού του

Ο συμπαίκτης με τον οποίο ο Ζαχίρ ήρθε πιο κοντά κατά τη διάρκεια του περασμένου MasterChef δεν ήταν άλλος από τον Παντελή Βούρο. Μάλιστα, οι δύο φίλοι πλέον συνεργάζονται και εκτός του διαγωνισμού μαγειρικής.

Συγκεκριμένα ο Παντελής προσέλαβε τον Ζαχίρ στο εστιατόριο που διατηρεί στην Κάλυμνο. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Παντελής ανεβάζοντας μια φωτογραφία με όλη την ομάδα του εστιατορίου, ευχαριστώντας δημόσια τον Ζαχίρ που μετακόμισε στο νησί.

Ζαχίρ: Η πρόταση του Κουτσόπουλου και τα σχέδια μετά το MasterChef

Ζαχίρ από MasterChef: Για ποιο λόγο κυκλοφορούσε με… κουκούλα;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δουλειά ανεβαίνει η ομάδα μεγαλώνει και καλωσορίζω τον @zahiryawary φίλο συνάδελφο και αδερφό που μου έκανε την τιμή να έρθει στην καλυμνο και να συνεργαστεί στην ομάδα @prego_kalymnos ευχαριστώ επίσης όλη τα ύπολοιπα μέλη της ομάδας μου που με στηρίζει τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια τους έχουμε ανεβάσει την γαστρονομία στα ύψη ✌️❤️💪 @manolis.kourounis @melaspantelis @dim.rev @_themelinos_ @theosamios @__karageorgiou_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Padelis Vouros (@padelis_vouros) στις

«Η δουλειά ανεβαίνει, η ομάδα μεγαλώνει και καλωσορίζω τον Ζαχίρ φίλο, συνάδελφο και αδερφό, που μου έκανε την τιμή να έρθει στην Κάλυμνο και να συνεργαστεί στην ομάδα. Ευχαριστώ επίσης όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μου που με στηρίζουν τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια τους έχουμε ανεβάσει την γαστρονομία στα ύψη» έγραψε στο Instagram ο Παντελής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ευχαριστώ την ομάδα του Prego Ristorante για την συνεργασία...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zahir yawary (@zahiryawary) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top