Ζαχίρ: Η πρόταση του Κουτσόπουλου και τα σχέδια μετά το MasterChef

Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού μαγειρικής του Star

Δείτε την αποχώρηση του Ζαχίρ από το MasterChef

Τα επόμενά σχέδιά του μετά το τέλος του MasterChef αποκάλυψε ο Ζαχίρ Γιαβορί, ο παίκτης από το Αφγανιστάν, ο οποίος ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στο παιχνίδι μαγειρικής του Star. 

Ζαχίρ από MasterChef: Για ποιο λόγο κυκλοφορούσε με… κουκούλα;

Όπως ανέφερε στο People «πριν μπω στο MasterChef, αλλά και τώρα που μιλάμε δεν είμαι σε καλή οικονομική κατάσταση. Επίσης, είμαι προβληματισμένος, διότι πρέπει να βρω δουλειά και να σταθώ στα πόδια μου». 

Ζαχίρ: Εξομολογείται το μυστικό που είχε μοιραστεί μόνο με τον Μπάρκα

Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για εργασία εκτός Αθηνών, στην Κρήτη και άλλα νησιά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θέλω να φύγω από την Αθήνα. Είχα και μια πρόταση από τον μέντορά μου, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να εργαστώ στο Feedέλ, την οποία σκέφτομαι, και ακόμα μία από το εστιατόριο Matsuhisa στη Βουλιαγμένη, την οποία απέρριψα» πρόσθεσε. 

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Συγκινεί με το post για την αποχώρηση του Ζαχίρ!

Κύριο μέλημα του Ζαχίρ είναι να μάθει καλά την ελληνική γλώσσα ενώ απώτερος σκοπός του είναι να γράψει βιβλίο για τη ζωή του. 

Συγκλονίζει ο Ζαχίρ από το MasterChef: Ζω από θαύμα

«Θέλω να μείνω στην Αθήνα, να εργαστώ εδώ, να ξεκινήσω μαθήματα ελληνικών, ώστε να μάθω να μιλάω και να γράφω σαν να είναι η μητρική μου γλώσσα. Ο επόμενός μου στόχος είναι να γράψω ένα βιβλίο για τη ζωή μου, που θα περιέχει τα πάντα, μαγειρική, βιογραφία και όλα όσα έμαθα μέσα από τις καταστάσεις που βίωσα». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top