«Φτάνει πια!»: Το δημόσιο ξέσπασμα γνωστού Έλληνα σεφ

Τα βάζει με τους συναδέλφους του ο Έκτορας Μποτρίνι

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο Έκτορας Μποτρίνι από κάποιους σεφ και τα… προχωρημένα μενού που προσφέρουν στον κόσμο.

Μάλιστα ο γνωστός σεφ χρησιμοποιεί πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους συναδέλφους του, αποκαλώντας τους «μάγειρες της σακούλας».

Μητέρα Έλληνα chef προτιμά τις συνταγές του Πετρετζίκη από του γιου της

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής: «Φτάνει πια! Βαρέθηκα τα άνοστα φαγιά των τάχα μου δήθεν «σεφ» που δεν έχουν ούτε τη μαγειρική παιδεία ούτε την αισθητική να πάψουν να φορτώνουν τα πιάτα τους με ό,τι κατεβάσει η γκλάβα τους! Όχι ρε το μπαλσάμικο δεν έχει θέση στη χωριάτικη, ούτε μπορείτε να συνδυάσετε το λάδι τρούφας με τον αχινό! Και φτάνει πια τόσο μέλι, τόσο πετιμέζι και τόση κινόα! Το αβοκάντο και το φουαγκρά δεν θα σας κάνουν γκουρμέδες, αφήστε τον κόσμο να νιώσει το κυρίαρχο θέμα του πιάτου σας και μην το φορτώνετε περιττές σαχλαμάρες! Όχι ρε, η ζάχαρη δεν πάει παντού! Άι σιχτιρ! Παιδάκια της miliupa και μάγειρες της σακούλας!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φτάνει πια! Βαρέθηκα τα άνοστα φαγιά των τάχα μου δήθεν «σεφ» που δεν έχουν ούτε τη μαγειρική παιδεία ούτε την αισθητική να πάψουν να φορτώνουν τα πιάτα τους με ό,τι κατεβάσει η γκλάβα τους! Όχι ρε το μπαλσάμικο δεν έχει θέση στη χωριάτικη, ούτε μπορείτε να συνδυάσετε το λάδι τρούφας με τον αχινό! Και φτάνει πια τόσο μέλι, τόσο πετιμέζι και τόση κινόα! Το αβοκάντο και το φουαγκρά δεν θα σας κάνουν γκουρμέδες, αφήστε τον κόσμο να νιώσει το κυρίαρχο θέμα του πιάτου σας και μην το φορτώνετε περιττές σαχλαμάρες! Όχι ρε, η ζάχαρη δεν πάει παντού! Άι σιχτιρ! Παιδάκια της miliupa και μάγειρες της σακούλας!..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top