Μια οικογένεια σκέτη… Μπόμπα - Η Χριστίνα ποζάρει με τους παππούδες της!

Η κυρία Τανιμανίδη μας συστήνει τους δικούς της

Μπορεί σε λίγο καιρό ο Σάκης Τανιμανίδης να παντρεύει τον αδερφό του, ωστόσο σήμερα ήταν μία σημαντική μέρα για την Χριστίνα Μπόμπα, αφού η πολυαγαπημένη και συνονόματη ξαδέρφη της, Χριστίνα, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σα χθες θυμάμαι να παίζουμε στα σκαλάκια στη γειτονιά μας στη Λαμία... 🌼 όταν μας έκανε βέβαια τη χάρη να παίξει μαζί μας, γιατί ήταν η κουλ έφηβη και εμείς πιτσιρίκια! «Η Χριστίνα η μεγάλη»... έτσι τη φωνάζαμε να την ξεχωρίζουμε από μένα, τη «Χριστίνα τη μικρή». 😂 Και τώρα είναι όντως μεγάλη, παντρεμένη και έτοιμη να γίνει μανούλα! Με το καλό ξαδερφούλα μας! Μόνο χαρές να έχει η ζωή σας 💕 και ο μικρός μας να είναι γέρος και καλότυχος! 💙 #familymoments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις

Όπως ήταν αναμενόμενο από το Instagram της πανέμορφης Χριστίνας δεν μπορούσαν να λείπουν φωτογραφίες από το ευτυχές γεγονός, συστήνοντας παράλληλα στους χιλιάδες followers την οικογένειά της.

Σάκης Τανιμανίδης: Παντρεύεται ο αδελφός του και ράβει κοστούμι!

Μάλιστα, σε ένα Instastory με τους παππούδες της έγραψε χαρακτηριστικά: «Γιαγιά Λίτσα, παππούς Μήτσος #couplegoals», εκφράζοντας την ευχή ο έρωτάς της με τον παρουσιαστή, να κρατήσει όσο κι αυτός των παππούδων της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top