Μπαλατσινού: Άλλαξε ρούχα για να πάει από το Προεδρικό στο Υπουργείο Υγείας

Δείτε το πρώτο post του Βασίλη Κικίλια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του

Η Τζένη Μπαλατσινού έκλεψε όλες τις εντυπώσεις με το black & white σύνολο που επέλεξε για την ορκωμοσία της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο, το μεσημέρι της Τρίτης!

Η πρωινή της εμφάνιση με το πάντα classy ασπρόμαυρο look-Φωτογραφία: Eurokinissi

Όμως στη συνέχεια, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Υγείας, η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια άλλαξε look, επιλέγοντας ένα τοπ σε λεμονί απόχρωση, το οποίο συνδύασε με την ψηλόμεση μαύρη παντελόνα της, που φορούσε και το πρωί. 

H Tζένη Μπαλατσινού χαμογελαστή στο πλευρό του πεθερού της, Παναγιώτη Κικίλια-Φωτογραφία: Eurokinissi/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η Τζένη Μπαλατσινού απέφυγε τις δηλώσεις και «μοίρασε» μόνο το χαμόγελό της στις κάμερες. Στο υπουργείο Υγείας παρακολούθησε τις δηλώσεις του συζύγου της στο πλευρό του πεθερού της.

Φωτογραφία: Eurokinissi/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τζένη Μπαλατσινού: Η σικάτη εμφάνιση στην ορκωμοσία του Βασίλη Κικίλια
 

Φωτογραφία: Eurokinissi/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μάλιστα, ο νέος υπουργός σήμερα το πρωί ανέβασε στο Instagram φωτογραφία από την πρώτη του μέρα στο γραφείο, θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα!

Επέλεξε να φωτογραφηθεί με μία από τις καθαρίστριες και έγραψε: «Το πρώτο μου ραντεβού σήμερα ήταν με την κ. Αγγελική, που κρατάει καθαρό το Υπουργείο. Αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθούν & δίνουν μάχη να κρατήσουν καθαρά τα νοσοκομεία μας τους στηρίζουμε και θα τους έχουμε στην πρώτη γραμμή για μια καλύτερη δημόσια υγεία. Καλημέρα!».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top