Παντελής Βούρος: Ο λόγος που χώρισε μετά το MasterChef!

Γιατί χαρακτηρίζει τον εαυτό του «παρτάκια»;

Ο Παντελής Βούρος ήταν από τους πιο cool παίκτης του MasterChef 3! O πρώην παίκτης του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για το αν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο.

«Είχα σχέση πριν το παιχνίδι. Όταν βγήκα το τελείωσα γιατί δεν μπορούσα να δώσω σε έναν άνθρωπο, μέσα σε μία σχέση εννοώ, πράγματα που θα έπρεπε να προσφέρω. Βγήκα πολύ πιεσμένος, έχω δύο εστιατόρια τα οποία «τρέχω» εγώ, έχω ευθύνες, βάρη, άγχη. Δεν είμαι σε θέση για σχέσεις και έρωτες. Κάποια στιγμή, όμως, θα ερωτευτώ», είπε ο 24χρονος Παντελής.

Στη συνέχεια, του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση που είχε κάνει πως δεν είναι υπέρμαχος της αποκλειστικότητας και εάν εννοούσε πως είναι φύσει άπιστος, είπε: «Οχι, εννοούσα ότι τώρα δεν μπορώ να αφοσιωθώ σε μία γυναίκα, με την έννοια ότι δεν είμαι έτοιμος για σχέση. Έχω πολλές υποχρεώσεις, όπως σου είπα. Από την άλλη, δεν μου αρέσει να ξοδεύομαι από εδώ κι από ‘κει, κι έτσι προτιμώ να εστιάσω στη δουλειά μου. Μία σχέση προϋποθέτει πράγματα που εγώ δεν μπορώ να προσφέρω, όπως ο χρόνος. Γενικά, όμως, είμαι πιστός ως άνθρωπος. Η σχέση θέλει μοίρασμα και υποχωρήσεις – κι εγώ δεν μπορώ να το κάνω τώρα».

Ο Παντελής Βούρος με αρκετή δόση χιούμορ χαρακτηρίζει τον εαυτό του «παρτάκια»! «Και με αυτό εννοώ ότι, τη δεδομένη στιγμή, θέλω να εστιάσω στη δουλειά μου και μόνο. Θέλω να είμαι τίμιος και ειλικρινής, γι’ αυτό λέω ότι τώρα δεν είμαι έτοιμος για μία σχέση», είπε στο Down Town Κύπρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top