Ζέτα Δούκα: Έτσι ευχήθηκε στη μητέρα της!

Η γλυκιά φωτογραφία της ηθοποιού

Τι λέει η Ζέτα Δούκα για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της

Η Ζέτα Δούκα ανήρτησε μια γλυκιά φωτογραφία αγκαλιά με τη μητέρα και την κόρη της, λάμποντας από ευτυχία!

Τρεις γενιές συναντιούνται στην συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να πει με τον δικό της τρόπο «χρόνια πολλά» στη μητέρα της που έχει γενέθλια.

«Τρεις γενιές, μια αγκαλιά! Μαμά, να σε χαιρόμαστε! Σ’ ευχαριστώ για όλα, φανερά και αόρατα, καλά και λιγότερο καλά… Έχουμε εξάλλου περάσει μαζί τόσα χρόνια, πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς; Μαθαίναμε η μια την άλλη, μεγαλώναμε κι αλλάζαμε κάθε μέρα… Πάντα όμως με αγάπη, νοιάξιμο και καλή πρόθεση, αυτή είναι η συνταγή επιτυχίας μιας οποιαδήποτε σχέσης! Μας εύχομαι να περάσουμε πολλά πολλά ακόμα χρόνια, έτσι και καλύτερα. Σε αγαπώ, η κόρη σου (που ενίοτε σε βασανίζει)», έγραψε η Ζέτα Δούκα στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τρεις γενιές, μια αγκαλιά! Μαμά, να σε χαιρόμαστε! Σ ευχαριστώ για όλα, φανερά και αόρατα, καλά και λιγότερο καλά... Έχουμε εξάλλου περάσει μαζί τόσα χρόνια, πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς; Μαθαίναμε η μια την άλλη, μεγαλώναμε κι αλλάζαμε κάθε μέρα... Πάντα όμως με αγάπη, νοιάξιμο και καλή πρόθεση•αυτή ειναι η συνταγή επιτυχίας μιας οποιαδήποτε σχέσης! Μας εύχομαι να περάσουμε πολλά πολλά ακόμα χρόνια, έτσι και καλύτερα. Σε αγαπώ, η κόρη σου( που ενίοτε σε βασανίζει...) #happybirthday #lastnight #familylife #familylove #threegenerations #strongrelationships #loveyoutothemoonandback❤️ #grandmotherandgranddaughter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top