Βίκυ Σταυροπούλου: Δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν άγριο όλο αυτό

Η δύσκολη επαγγελματική εμπερία που βίωσε

Τι είχε πει η ηθοποιός για την ακύρωση της παράστασης στη Φαίη Σκορδά

Από τις καλύτερες κωμικές ηθοποιούς της γενιάς της, η Βίκυ Σταυροπούλου, βίωσε μια δύσκολη επαγγελματική εμπειρία, η οποία όμως, όχι μόνο δεν την πτόησε, αλλά τη δυνάμωσε περισσότερο.

Βίκυ Σταυροπούλου: Ακυρώνεται η θεατρική της περιοδεία!

Σταυροπούλου: Θα αντικαταστήσει την Καστάνη στη «Μαρία Πενταγιώτισσα»

Η ηθοποιός μίλησε στη Reallife και τον Βασίλη Μπουζιώτη για την ξαφνική ακύρωση της παράστασης «Μάλιστα, κύριε Ζαμπέτα», πώς διαχειρίστηκε τα συναισθήματά της, ενώ τόνισε ότι μέσα στην 20χρονη πορεία της, ήταν η πρώτη φορά που της συνέβη κάτι τέτοιο.

«Είναι το καλοκαίρι των ανατροπών. Είχαμε κλείσει να πάμε περιοδεία με το «Μάλιστα, κύριε Ζαμπέτα» που παρουσιάσαμε στο «Αλίκη» την προπερασμένη χειμερινή σεζόν και την τελευταία στιγμή μας «πούλησε» ο παραγωγός μας. Ακύρωσε την περιοδεία γιατί έφερε, όπως μας είπαν, πολύ μεγάλη ανατροπή στο πρόγραμμά της η ανακοίνωση των εκλογών. Χάθηκαν οι πρώτες «πιάτσες» και φοβήθηκε, με αποτέλεσμα να τιναχτεί στον αέρα η δουλειά. Ήταν άγριο όλο αυτό», είπε η ηθοποιός που τώρα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα».

Η Βίκυ Σταυροπούλου δήλωσε σοκαρισμένη εξαιτίας αυτής της κατάστασης, αφού 25 άτομα έμειναν χωρίς δουλειά. «Έπαθα σοκ! Είμαι 20 χρόνια στο θέατρο και δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Μείναμε άναυδοι όλοι, στεναχωρήθηκα πολύ και θύμωσα γιατί 25 άτομα έμειναν χωρίς δουλειά. Ήταν πολύ άγρια εμπειρία αυτή και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν τα «Αθηναϊκά Θέατρα», που είχαν κάνει την τότε παραγωγή –μη γίνονται παρεξηγήσεις- υπεύθυνα γι’ αυτό το άσχημο σκηνικό».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top