Mαρία Σολωμού: Δείτε τη να ποζάρει με μαγιό - Κορμάρα!

Έκανε την πρώτη της βουτιά για φέτος

Η Μαρία Σολωμού παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Σήμερα, μάλιστα η αγαπημένη ηθοποιός έκανε το πρώτο της για φέτος μπάνιο στη θάλασσα και θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της. 

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Σολωμού βρισκόταν στο Λονδίνο τους τελευταίους μήνες λόγω της θεατρικής παράστασης «Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη» στο Notting Hill.

Τώρα όμως, που επέστρεψε στην ηλιόλουστη Ελλάδα θέλησε να κάνει πολλές βουτιές κ δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μαγιό. Φυσικά, «έριξε» το Instagram με το καλλίγραμμο και χωρίς ρετούς κορμί της.

 

 

«Πολύ πόζα και ύφος, όπως ακριβώς αρμόζει στο πρώτο μπάνιο του καλοκαιριου !!!!No filter no retouch for today because I’m touched by @dimitris__stamatiou and captured by @olympiakrasagaki», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός το φετινό καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την θεατρική παράσταση «Η Βερβερίτσα» στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top