To φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο Μπαλατσινού-Κικίλια

«Just Married» ο πολιτικός και η παρουσιάστρια

Δείτε στο video του star.gr τη στιγμή που Κικίλιας και Μπαλατσινού φτάνουν στην εκκλησία

Ο γάμος του καλοκαιριού ήταν αυτός της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια.

Λιγότερο από ένα μήνα πριν τις εθνικές εκλογές, το ζευγάρι έκανε την έκπληξη και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, επισφραγίζοντας με τον ωραιότερο τρόπο τον έρωτά του.

Aπαστράπτουσα νύφη η Τζένη Μπαλατσινού

Οι ευχές των γονιών του Βασίλη Κικίλια στο ζευγάρι

Μετά από τον χωρισμό και τη μυστική επανασύνδεση, το ζευγάρι ανακοίνωσε ξαφνικά τον γάμο του, αφήνοντας τους πάντες άφωνους, καθώς λίγοι γνώριζαν πως οι δυο τους είναι και πάλι «μαζί».

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η παρουσιάστρια και ο πολιτικός τα ετοίμασαν όλα στην εντέλεια, φροντίζοντας μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Η Τζένη Μπαλατσινού μας αποκαλύπτει τα νυφικά της παπούτσια!

Μπαλατσινού-Κικίλιας: Ο στολισμός της εκκλησίας, η ανθοδέσμη και τα φυλαχτά

Ο γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 150, στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής.

Η Τζένη Μπαλατσινού δεν έστησε τον γαμπρό και έφτασε λίγο μετά τις 18:00 στον Ιερό Ναό που βρίσκεται στον λόφο του Λυκαβηττού, συνοδευόμενη από τον γιο της Μάξιμο. Το ειδυλλιακό εκκλησάκι είναι ένα από τα ωραιότερα σημεία της Αθήνας, καθώς από εκεί μπορεί κανείς να αγναντέψει ολόκληρο το Λεκανοπέδιο. 

Η νύφη με τη συνοδεία λυράρη και βιολιστή, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, υπό τους ήχους ενός γαμήλιου τραγουδιού που είχε παίξει στην παλιά ελληνική ταινία «Τζένη-Τζένη».

Όπως θα δείτε και στο video, το εντυπωσιακό νυφικό φόρεμα τόνιζε την ψηλόλιγνη σιλουέτα της, αφήνοντας ακάλυπτη την πλάτη της. Έχοντας τα μαλλιά της κάτω και επιλέγοντας ένα απλό και natural βάψιμο, η Τζένη Μπαλατσινού ήταν απαστράπτουσα, με τα φλας να παίρνουν «φωτιά».

Το Μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ.

Νωρίτερα στην εκκλησία είχε φτάσει και ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επέλεξε ένα μπλε κοστούμι διά χειρός Νικόλαου Κούρλα, ενώ δε σταμάτησε να ανεβάζει stories και post στο Instagram του από το σπίτι όπου ντυνόταν γαμπρός.

Η μπομπονιέρα των καλεσμένων, μύριζε λεβάντα και είχε πάνω της φυλακτά με κουδουνάκια από τον Άγιο Γεώργιο τον Κουδουνά για την προστασία των καλεσμένων.

Η γαμήλια ανθοδέσμη αποτελούταν από λεμονανθούς, λεμονοθύμαρο, χαμοημήλι, δάφνη, βασιλικό και λεβάντα.

Κουμπάροι τους ήταν το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Ο Ηλίας είναι αδερφικός φίλος του Βασίλη Κικίλια από το Πανεπιστήμιο και προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ, ενώ η σύζυγός του, Έμη, είναι μητέρα των δύο παιδιών τους και καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού.

Το εκκλησάκι, η μπομπονιέρα και οι βεντάλιες

Οι γονείς των νεόνυμφων

Οι γονείς της Τζένης Μπαλατσινού

Οι γονείς του Βασίλη Κικίλια

Οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού 

Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, απαστράπτουσες στον γάμο της μητέρας τους
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top