Μπαλατσινού-Κικίλιας: Ο στολισμός της εκκλησίας, η ανθοδέσμη και τα φυλαχτά

Πυρετώδεις προετοιμασίες στον Λυκαβηττό για τον γάμο του ζευγαριού

Πυρετός προετοιμασιών επικρατούσε από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής μέσα και έξω από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, εκεί που στις 18:00 το απόγευμα ήταν προγραμματισμένος ο γάμος της Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια.

Το ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στον λόφο του Λυκαβηττού είναι ένα από τα ωραιότερα σημεία της Αθήνας, καθώς από εκεί μπορεί κανείς να αγναντέψει ολόκληρο το Λεκανοπέδιο. Το Μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ.

Η Τζένη Μπαλατσινού μας αποκαλύπτει τα νυφικά της παπούτσια!

Το γράμμα που έλαβε η Τζένυ Μπαλατσινού λίγο πριν τον γάμο της

Μπαλατσινού:To διαζύγιο από τον Κωστόπουλο και η νέα της ζωή με τον Κικίλια

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του star.gr, οι άνθρωποι που είχαν αναλάβει τη διοργάνωση του γάμου αλλά και το catering, έτρεχαν να προλάβουν τα πάντα, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 150 ενώ μετά το μυστήριο δεν πραγματοποιήθηκε γαμήλια δεξίωση. 

Aπαστράπτουσα νύφη η Τζένη Μπαλατσινού

Οι ευχές των γονιών του Βασίλη Κικίλια στο ζευγάρι

Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας υπήρχαν cocktails και finger food για τους καλεσμένους.

Επίσης το ζευγάρι ετοίμασε παραδοσιακά γλυκά για τους καλεσμένους του διά χειρός Στέλιου Παρλιάρου, ενώ ο στολισμός έγινε με λουλούδια του αγρού και γιασεμί. Στο ίδιο concept ήταν και η μπομπονιέρα των καλεσμένων, η οποία μύριζε λεβάντα και είχε φυλακτά με κουδουνάκια από τον Άγιο Γεώργιο τον Κουδουνά για την προστασία των καλεσμένων.

Η γαμήλια ανθοδέσμη αποτελούταν από λεμονανθούς, λεμονοθύμαρο, χαμοημήλι, δάφνη, βασιλικό και λεβάντα.

Παράλληλα υπήρχε ορχήστρα που έπαιζε παραδοσιακή μουσική. Τη νύφη υποδέχτηκαν οργανοπαίχτες που έπαιζαν λαούτο και βιολί, αλλά και ένα ορχηστρικό γαμήλιο τραγούδι που είχε ακουστεί στην παλιά ελληνική ταινία «Τζένη-Τζένη».

Κουμπάροι τους ήταν το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Ο Ηλίας είναι αδερφικός φίλος του Βασίλη Κικίλια από το Πανεπιστήμιο και προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ, ενώ η σύζυγός του, Έμη, είναι μητέρα των δύο παιδιών τους και καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού.

Η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε να φορέσει νυφικό φόρεμα Zeus & Dione, ενώ στην εκκλησία τη συνόδεψε ο γιος της Μάξιμος. 

Ο Βασίλης Κικίλιας εμπιστεύτηκε το γαμπριάτικο κοστούμι του στον Νικόλαο Κούρλα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, πριν μερικές μέρες επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο στη Μονή Πετράκη κι έλαβε την ευχή και την ευλογία του.


Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top