Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει μαζί με τον Βασάλο!

H σκληρή προπόνηση που κάνει η ίδια ενόψει καλοκαιριού

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γυμνάζεται με personal trainer τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Βασάλο, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους followers της στο Instagram στιγμές από την προπόνησή τους. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» δημοσίευσε στα InstaStories της βίντεο από την σκληρή προπόνηση που κάνει η ίδια ενόψει καλοκαιριού. Φορώντας κολάν και αθλητικό τοπ έκανε ασκήσεις με βάρη και εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της….

Όσον αφορά το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Πριν αρχίσω το χορό, που τώρα είναι στη ζωή μου επί 8 ώρες καθημερινά, γυμναζόμουν περίπου 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Περισσότερο έκανα αερόβια, τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο και TRX», ενώ μιλώντας για τις διατροφικές της συνήθειες είχε αποκαλύψεις: «Τρώω τα πάντα, σίγουρα προσέχω κι αν είναι να φάω κάτι παχυντικό θα το φάω με μέτρο. Αν αποφεύγω κάτι περισσότερο, είναι τα τηγανητά. Δεν είμαι freak με τη διατροφή μου».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top