Αυτά είναι τα ωραιότερα σπίτια των Ελλήνων celebrities!

Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απ' τους stars του Hollywood

Τους γνωρίζουμε από την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το Internet. Τους βλέπουμε τόσο συχνά, που μας φαίνεται σαν να είναι δικοί μας άνθρωποι. Τραγουδούν, παρουσιάζουν εκπομπές και παίζουν στις αγαπημένες μας σειρές. Όταν όμως, κλείνουν οι κάμερες, πού πηγαίνουν οι celebrities της ελληνικής showbiz; Πώς είναι τα σπίτια τους;

Όπως φαντάζεστε, είναι εντυπωσιακά και στιλάτα. Άλλα είναι παραδοσιακά χλιδάτα και άλλα είναι μοντέρνα και μίνιμαλ. Το Star.gr σας παρουσιάζει τα σπίτια της Ελένης Μενεγάκη, του Αποστόλη Τότσικα, της Δούκισσας Νομικού, της Αθηνάς Οικονομάκου και της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

 

Η «ξενάγηση» ξεκινά…

Το κλασσικό αρχοντικό της Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια

Είναι γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το σπίτι της και την οικογένειά της. Η ίδια έχει ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram εικόνες από το εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού της στα Μελίσσια, όπου ζει μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, τον Άγγελο, τη Λάουρα, τη Βαλέρια, τη Μαρίνα και τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#eleni Ένας κόσμος που το παιδί σου έχει περισσότερες ευκαιρίες, χάρη στην τεχνολογία. Δεν θα ήταν καλύτερος; Από την Αθήνα έως το κάθε ακριτικό χωριό, κάθε παιδί να έχει πρόσβαση στην γνώση χάρη στην τεχνολογία. Σε πληροφορίες, εφαρμογές, σχολεία, εργαστήρια, ψηφιακές βιβλιοθήκες. Γίνεται; Θα μπορούσε να γίνει! Σ’ ένα κόσμο με ίσες ευκαιρίες και ίση πρόσβαση στην τεχνολογία έχουμε όλοι απεριόριστες δυνατότητες. #COSMOTE #kalyteroskosmos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

Η διακόσμηση του σπιτιού είναι κλασσική και παραδοσιακή, ενώ απ’ έξω το σπίτι είναι πέτρινο και έχει μεγάλο κήπο, στον οποίο υπάρχει και παιδική χαρά για να παίζουν τα παιδιά της.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#eleni #elenimenegaki 🌹αγαπη για ολο τον κοσμο ❤️🎄✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#eleni ...ο χιονισμένος μας κήπος σήμερα το πρωί ! Καλημέρα !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

To artistic σπίτι του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι στον Λυκαβηττό μαζί με τα δυο τους παιδάκια, τον Άγγελο Μιχαήλ και την Ειρήνη Χρυσή.

Η γνωστή φωτογράφος μέσα από φωτογραφίες και InstaStories που ανεβάζει κατά καιρούς, μας δείχνει το πολύ μοντέρνο σπίτι, όπου περνούν όμορφες στιγμές σαν οικογένεια. Το σπίτι είναι φωτεινό, με μεγάλα παράθυρα και θέα που «κόβει» την ανάσα, ενώ έχει πάτωμα από παρκέ και γενικώς, κινείται στα χρώματα του ξύλου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome ❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last day of January 2019 ❤️💋 @bnw_workers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Treasures❤️ @apostolis_totsikas_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi) στις

 

To στιλάτο σπίτι της Δούκισσας Νομικού στην Κηφισιά

Σε ένα υπέροχο σπίτι στην Κηφισιά μένει η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τον καρπό του έρωτά τους, Σάββα.
Το ζευγάρι έχει διακοσμήσει το σπίτι με μοντέρνα έπιπλα, ενώ στον χώρο κυριαρχεί το λευκό, το γκρι και το μαύρο χρώμα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο μικρός (?) μου Χουτς! Υποφέρει από τη ζέστη 🔥🔥🔥 Καλημέρα από εμάς! #DHooch #dogdebordeaux

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έτοιμο το ρούχο μου για την Πρωτοχρονιά! Τι λες;;; 😜😍 #goodmorningpost

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

 

To fashionable –τι άλλο θα μπορούσε να ήταν;-  σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ζουν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι και η ηθοποιός μοιράζεται με τους followers της στο Instagram συχνά πυκνά στιγμές από την καθημερινότητά τους. Όπως θα δείτε, το ζευγάρι αγαπάει τη minimal αισθητική ενώ η όμορφη ηθοποιός έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα ντουλάπα!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SaturYAY☕️💕 #homesweethome #mornings #relax #breakfastinspo #nestlefitness #butfirstcoffee #cappuccino #spon #wintermood #cozymornings #energyfitness #healthybreakfast

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou (@athinao1konomakou) στις

Το μοντέρνο και λειτουργικό σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συχνά ανεβάζει φωτογραφίες μέσα από το εσωτερικό του σπιτιού της στο Instagram! Η όμορφη παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τρία παιδάκια, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη.

Το σπίτι τους είναι εντυπωσιακό, με minimal αισθητική. Το λευκό και το ξύλο παίζουν τον πρώτο ρόλο. Φυσικά, παντού υπάρχουν παιχνίδια όπως είναι λογικό, ενώ ξεχωριστή θέση στο σπίτι έχει το πιάνο!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και σας έχω κι αλλά δωράκια! 🎁 Ποδοσφαιριστής ή Μπασκετμπολίστας; Ό,τι κι αν γίνουν θέλουμε να είναι ευτυχισμένα!!! Ποια μανούλα θέλει να κερδίσει τον Γκολάκια και τον Μπασκετάκια της Baby Clementoni; Δύο τυχερές κερδίζουν από έναν Γκολάκια και έναν Μπασκετάκια. Γράψτε με comment ποιο παιχνίδι θέλετε να κερδίσετε και μπείτε στην κλήρωση. #astoys #ascompany #τοκαλοπαιχνιδι Οι νικήτριες είναι η @efi.karatzidi και η @victoria_frus ❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μαθήματα πιάνου ...! 😂😂😂 #mychildren #motherofthree #blessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top