Ρόμπερτ Πάουελ - Ελληνική ταινία για τον σταρ που έχει υποδυθεί τον Χριστό

Από τη... Ναζαρέτ στη Σαλαμίνα

Τη χώρα μας επισκέφθηκε ο ηθοποιός που έχει ταυτίσει το όνομα του με τα τηλεοπτικά μας Πάσχα, χάρη στον ρόλο του Χριστού στη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ».

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Έλγκας Νταϊφά για το STAR, ο Ρόμπερτ Πάουελ κατέφτασε στην Ελλάδα με αφορμή ελληνική κινηματογραφική παραγωγή στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

44 χρόνια έχουν περάσει από την πρεμιέρα της επικής σειράς του Φράνκο Τζεφιρέλι κι η ερμηνεία του Παουελ αξεπέραστη, όμως εκείνος στα γυρίσματα ήρθε αντιμέτωπος με τα όρια του. Το διαπεραστικό μπλε βλέμμα του μαγνητίζει καθώς μοιάζει να κοιτάει μέσα από τον φακό τον κάθε θεατή ξεχωριστά, έναν-έναν!

Όπως εξομολογείται. η τεράστια απήχηση της θρυλικής σειράς του Τζεφιρέλι, τον έφερε αντιμέτωπο με ακραίες εκδηλώσεις λατρείας αλλά και πολλά ευτράπελα. Ο ρόλος του θεανθρώπου έφερε τον Πάουελ, όπως ο ίδιος λέει, αντιμέτωπο με μια… μεταφυσική εμπειρία. Ο χολιγουντιανός μύθος θέλει όσους υποδύονται τον Χριστό να πέφτουν θύματα μιας ιδιότυπης κατάρας, με τον ίδιο να εξαιρείται του κανόνα!

Ο Πάουελ βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Σαλαμίνα, με αφορμή το νέο του φιλμ που είναι 100% ελληνικό και βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία που εξελίσσεται στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και σκηνοθετεί ο Φώτης Κωνσταντινίδης.

Δείτε ολόκληρο το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top