Καλομοίρα – Καραφώτης: Η συνάντηση 15 χρόνια μετά το «Fame Story 2»!

Τα είπαν χαλαρά στη Νέα Υόρκη

Πέρασαν 15 χρόνια από τότε που η Καλομοίρα και ο Κώστας Καραφώτης συναντήθηκαν στο «Fame Story 2», προκειμένου να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Πριν από λίγες ημέρες, ο τραγουδιστής βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, αφού έκανε μια περιοδεία μαζί με τη Γλυκερία. Εκεί συνάντησε και το Καλομοιράκι και βέβαια δεν έλειψαν τα απαραίτητα post στο Instagram.

Ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από το reunion και τη συνόδευσε με το εξής κείμενο: «Reunion in New York City!Απλά δεν έχω λόγια γι αυτό το φωτεινό πλάσμα, που μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να με γυρίσει 15 χρόνια πίσω και να θυμηθούμε τις πιο όμορφες και αστείες στιγμές μας! Πλάσμα που μπαίνει σ έναν χώρο και φωτίζει ο κόσμος όλος! Δεν έχω λόγια κορίτσι μου όμορφο».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reunion in New York City! Απλά δεν εχω λόγια γι αυτό το φωτεινό πλάσμα,που μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να με γυρίσει 15 χρόνια πίσω και να θυμηθούμε τις πιο όμορφες και αστείες στιγμές μας!Πλάσμα που μπαίνει σ έναν χώρο και φωτίζει ο κόσμος όλος!Δεν έχω λόγια κορίτσι μου όμορφο !♥️♥️!! @itskalomira #newyork #nightout #friends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Karafotis (@kostaskarafotis_official) στις

 Η Καλομοίρα χάρηκε πάρα πολύ που είδε τον παλιό της φίλο και δημοσίευσε μια παρόμοια φωτογραφία γράφοντας: «Ήταν μεγάλη μου χαρά να σε συναντηθώ μαζί σου Κώστα μου! Τόσες πολλές αναμνήσεις … Είμαι τόσο ευγνώμων για τη φιλία σου όλα αυτά τα χρόνια και πάντα θα θυμάμαι με αγάπη το αξέχαστο ταξίδι που όλοι στην ομάδα μας κάναμε». Η Καλομοίρα χάρηκε πάρα πολύ που είδε τον παλιό της φίλο και αναδημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία γράφοντας: «Ήταν μεγάλη μου χαρά να σε συναντηθώ μαζί σου Κώστα μου! Τόσες πολλές αναμνήσεις … Είμαι τόσο ευγνώμων για τη φιλία σου όλα αυτά τα χρόνια και πάντα θα θυμάμαι με αγάπη το αξέχαστο ταξίδι που όλοι στην ομάδα μας κάναμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top