Κάννες: Κομψότητα με ελληνικές στιλιστικές υπογραφές

Όλα τα τελευταία νέα από το Φεστιβάλ των Καννών

Από τις Κάννες δε θα μπορούσε να λείπει ο Ντιέγκο Μαραντόνα! Αν και απών ο μύθος του ποδοσφαίρου ήταν παρόν μέσα από ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε εκείνον.

Οι συντελεστές μέχρι το τέλος της προβολής περίμεναν ότι θα κάνει την έκπληξη και θα εμφανιστεί… Μάταια!

Το φιλμ παρακολουθεί το σουπερ σταρ: στις φτωχογειτονιές της Αργεντινής, στην απόλυτη δόξα αλλά και τα αυτογκόλ που έβαλε στην  ζωή του με τις καταχρήσεις έως τελικά στο απόλυτο μηδέν!   

Κομψές εμφανίσεις με ελληνικές υπογραφές

Στις Κάννες η κομψότητα και το στυλ είχαν και ελληνικές υπογραφές.  Celia Kritharioti επέλεξαν να φορέσουν τα super models Ming Xi και Patricia Contreras καθώς και η Ινδή ηθοποιός Diana Penty

Τον Βασίλη Ζούλια εμπιστεύτηκε για την εντυπωσιακή της εμφάνιση η Τουρκάλα ηθοποιός Meryem Uzerli που γνωρίσαμε ως Χουρέμ, στην τηλεοπτική σειρά "Σουλειμάν".

Βράβευση με αντιδράσεις

107 ταινίες και 11 βραβεία μια ζωή γεμάτη σινεμά αλλά και γυναίκες… Ο Θρύλος του ευρωπαϊκού σινεμά Alain Dellon συγκινημένος παραλαμβάνει από την κόρη του του τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα.  

Η βράβευση του Ντελόν, ξεσήκωσε γυναικείες οργανώσεις και κόμματα που τον επικρίνουν για ρατσισμό και σεξιστική συμπεριφορά.

Η Aνούσκα συνόδευσε τον πατέρα της και στο κόκκινο χαλί. Είναι η μόνη από τα 4 παιδιά του, που διατηρεί σχέσεις μαζί του.


Της Έλγκα Νταϊφά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top