Υπέρλαμπρη η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες!

Μαζί της ο Κωστής Μαραβέγιας

Ένα απ’ τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz βρίσκεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών. Ο λόγος για Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια! Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της εντυπωσιακής ηθοποιού και έτσι και αυτή τη φορά βρίσκεται μαζί της στο μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ που διεξάγεται μία φορά τον χρόνο.

Ο κινηματογράφος αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία της Τόνιας και αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξε να γίνει ηθοποιός. Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν πώς το θέατρο τη φοβίζει και  προτιμά να εργάζεται στη μεγάλη οθόνη. 

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας τους στην πόλη της Νότιας Γαλλίας, τόσο η Τόνια όσο και ο κολλητός φίλος της και παραγωγός ταινιών, Γιάννης Καγιούλης, δε σταμάτησαν να μοιράζονται στιγμές από το ταξίδι τους με τους followers τους.  

H Τόνια Σωτηροπούλου με τον Γιάννη Καγιούλη και τον Κωστή Μαραβέγια

Τόνια και Κωστής φόρεσαν δημιουργίες των Mi- Ro. Η Τόνια εμφανίστηκε με μία άκρως εντυπωσιακή κουφετί τουαλέτα και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις, αλλά και ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν πήγε πίσω… Εμφανίστηκε με ένα καλοραμμένο μαύρο κουστούμι και μαύρο παπιγιόν.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top