Ελένη Φουρέιρα: Το νέο «χτύπημα» μετά την Eurovision

Τι ετοιμάζει η pop queen;

Έναν χρόνο μετά την Eurovision του 2018 όπου η Ελένη Φουρέιρα «μάγεψε» όλη την Ευρώπη, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο της βήμα που προκαλεί αίσθηση!

 

Μετά τη θριαμβευτική της εμφάνιση στο διαγωνισμό τραγουδιού, η Ελένη Φουρέιρα έγινε iconic ανά την Γηραιά Ήπειρο. Τα τραγούδια της «Fuego» και «Tomame» έγιναν διεθνή hits, συνεργάστηκε με τον θρυλικό Snoop Dogg και τον ταλαντούχο Kaan στο «Sirens» και, μέχρι σήμερα, περιοδεύει ασταμάτητα, έχοντας κάνει εμφανίσεις σε περισσότερους από 35 σταθμούς.

Τώρα, η «εκρηκτική» τραγουδίστρια ετοιμάζει ακόμα ένα μεγάλο επαγγελματικό βήμα - έκπληξη: θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records, ένα διεθνές EP με πέντε ξενόγλωσσα κομμάτια! Το EP θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρακευή, 17 Μαΐου, μια ημέρα πριν τον τελικό της φετινής Eurovision, όπου η Ελένη Φουρέιρα θα κάνει μια special guest εμφάνιση!

Η pop diva έχει καταφέρει να κάνει διεθνή καριέρα όσο καμία άλλη τραγουδίστρια που πήγε στη Eurovision, είτε με την Ελλάδα, είτε με την Κύπρο και το νέο της βήμα έχει κλέψει τις εντυπώσεις ακόμα και μέσα από το teaser που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top