Καρύδη για Αθερίδη: «Ένα ερωτικό βλέμμα του έριξα κι έπεσε αμέσως κάτω!»

Ερωτικές κόντρες με... πατίνια!

Δείτε όσα σχολίασαν στο «Happy Day» για την είδηση της εγκυμοσύνης της Φωτεινής Αθερίδου

Η παράσταση «Art», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Θοδωρής Αθερίδης, μετά το Πάσχα μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη και έτσι, η Σμαράγδα Καρύδη τα σαββατοκύριακα βρίσκεται πλέον μεταξύ Αθήνας και συμπρωτεύουσας.

Βρίσκοντας λίγο ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το ζευγάρι «πιάστηκε» από τον φωτογραφικό φακό του YouWeekly να κάνει βόλτες με τα ηλεκτρικά πατίνια της πόλης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, Ο Θοδωρής ήταν ο πρώτος διδάξας που μύησε τη Σμαράγδα σε αυτό, γιατί από τις πρώτες μέρες στη Θεσσαλονίκη ήταν πάνω σε ένα πατίνι, ενθουσιασμένος σαν μικρό παιδί.

15 χρόνια μαζί

Το ζευγάρι, που φέτος συμπληρώνει 15 χρόνια κοινής πορείας, δεν έχει χάσει τον ενθουσιασμό των πρώτων χρόνων της γνωριμίας του. Τώρα πια είναι πιο εξωστρεφείς από ποτέ καθώς, στο παρελθόν κρατούσαν μυστικό το ότι ζουν μαζί, ενώ «ο κόσμος το ‘χε τούμπανο».

Πλέον, όλο και πιο ελεύθερα μοιράζονται δημόσια στιγμές της προσωπικής τους ευτυχίας, η οποία θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη σε λίγους μήνες, αφού η κόρη του Θοδωρή, Φωτεινή Αθερίδου, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

«Είναι πολύ χαρούμενος ο Θοδωρής! Πετάει από τη χαρά του. Ανυπομονούμε για το μωρό», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της η Σμαράγδα.

Το πρώτο τους φλερτ

«Μπορεί κανείς να αντισταθεί στο ερωτικό μου βλέμμα; Άσε που δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Αντιθέτως! Μου… παραδόθηκε αμέσως ο Θοδωρής! Ένα ερωτικό βλέμμα έριξα κι έπεσε κάτω!», είχε δηλώσει παλαιότερα η Σμαράγδα για την πρώτη φορά που ένιωσαν τον έρωτά τους. Οι δυο τους πια είναι σαν ένα και έχουν μεταξύ τους μια σπάνια χημεία.

«Ταιριάζουν σε όλα και είναι σαν να ήταν γραφτό να είναι μαζί», εκμυστηρεύεται στο YouWeekly άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top