Αυτοκτόνησε ηθοποιός που είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Thor»

Έπεσε από γέφυρα

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο Isaac Kappy, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στις ταινίες «Thor» και «Εξολοθρευτής».

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα, όταν ο ηθοποιός ανέβηκε σε μια  γέφυρα κοντά στην περιοχή Bellemont της Αριζόνας και πήδηξε στο κενό.

Τα άτομα που περνούσαν εκείνη τη στιγμή από το σημείο, αντιλήφθηκαν τις προθέσεις του, προσπάθησαν να τον εμποδίσουν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Το τελευταίο διάστημα ο 42χρονος ηθοποιός είχε τάσεις αυτοκτονίας και αυτό το γεγονός είχε γίνει αντιληπτό μέσα από ένα post που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Προσέξτε τον άντρα που δεν έχει τίποτα να χάσει και τίποτα να προστατεύσει. Δείτε το φως στους άλλους… Αυτό το μάθημα εγώ άργησα να το πάρω, αλλά ίσως να αποτελέσει έμπνευση για εσάς. Θα χρησιμοποιήσω όσο χρόνο μου έχει απομείνει στη γη, προσπαθώντας να εξιλεωθώ από τις αμαρτίες μου και ψάχνοντας το φως τόσο στους άλλους, όσο και στον εαυτό μου» ανέφερε μεταξύ άλλων στην συγκεκριμένη δημοσίευση ο Kappy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beware the man that has nothing to lose, for he has nothing to protect.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isaac Kappy (@isaackappy) στις

O Isaac Kappy πριν από έναν χρόνο είχε απασχολήσει και πάλι τα ΜΜΕ, όταν είχε επιτεθεί στην κόρη του Michael Jackson, Paris, σε ένα πάρτι και παραλίγο να την πνίξει κατά λάθος.

Μετά από αυτό το περιστατικό, σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Paris του έστελνε μηνύματα προσπαθώντας να τον βοηθήσει ψυχολογικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top