Ώρες αγωνίας για τον Larry King - Στο νοσοκομείο ο 85χρονος παρουσιαστής

Ο Αμερικανός παρουσιαστής υπέστη καρδιακή προσβολή

Larry King: Υπέστη καρδιακή προσβολή

Δύσκολες ώρες περνάει ο θρυλικός παρουσιαστής Larry King, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπέστη καρδιακή προσβολή την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με το TMZ, ο παρουσιαστής αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, ενώ είχε προγραμματιστεί να υποβληθεί την ίδια μέρα σε αγγειογραφία. Ενώ ετοιμαζόταν να πάει στο νοσοκομείο για το προγραμματισμένο ραντεβού του, άρχισε να νιώθει έντονους πόνους στο στήθος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου και υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική.

Ο 85χρονος παρουσιαστής αναρρώνει στο νοσοκομείο και αναμένεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη σύντομα, σύμφωνα με το Ora TV, όπου και εμφανίζεται με τις εκπομπές 'Larry King Now' και 'PoliticKING with Larry King'. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, οι γιατροί του King είπαν πως δεν υπέστη καρδιακή προσβολή, αλλά είχε έντονους πόνους στο στήθος και έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να εισάγουν οι γιατροί νέα στεντ για να ανοίξουν ένα παλιό bypass.

Πριν μερικά χρόνια, ο Larry King είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως δεν φρόντιζε καθόλου την υγεία του, καθώς κάπνιζε πολύ κι έτρωγε μόνο τηγανητά. 

«Στις αρχές του 1987 κάπνιζα τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα, έτρωγα τηγανητά και απολάμβανα μπριζόλες αρνιού με πολλά λιπαρά. Επίσης, έτρωγα πάντα κρέμα μπανάνας ή πίτα λεμονιού για επιδόρπιο, καθώς μου βελτίωνε την γεύση».

Στο παρελθόν έχει υποστεί κι άλλα καρδιακά επεισόδια. Το 1987 χρειάστηκε να κάνει πενταπλό bypass.

Τα προβλήματα υγείας του τον οδήγησαν στην ίδρυση του Larry King Cardiac Foundation, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, που βοηθάει όσους δεν έχουν ιατρική κάλυψη και αντιμετωπίζουν προβλήματα με την καρδιά τους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top