Αντώνης Καρυστινός: Έφυγε από την Ελλάδα για προσωπικούς λόγους

«Κάνω μία προσπάθεια για αυτοβελτίωση»

Για την επαγγελματική του πορεία στον χώρο της υποκριτικής και την απόφασή του να μετακομίσει οικογενειακώς στην Αμερική μίλησε ο Αντώνης Καρυστινός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ant1tv #epistrofi #epistrofiant1 #xairetismos #κύκνειο_άσμα #εφυγα #σχεδόν

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη karistinos antonis official (@karistinos_antonis) στις

Το τελευταίο διάστημα ζει ανάμεσα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αν και τον βλέπουμε στο σήριαλ «Η Επιστροφή».

«Είναι καιρός που επιδιώκω να αλλάξω τη ζωή μου και έχω φύγει από την Ελλάδα οικογενειακώς. Επειδή είμαι ηθοποιός και μπορώ να έχω δουλειά εδώ και όπου μου δοθεί η ευκαιρία, κάνω μια προσπάθεια για αυτοβελτίωση. Δεν μπορώ όμως να σταματήσω να δουλεύω στην Ελλάδα και στη γλώσσα μου, αλλά δοκιμάζω να κάνω το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου».

Όσο για το ποιος ήταν ο λόγος που εκείνος και η οικογένειά του άφησαν πίσω τους την Ελλάδα ανέφερε: «Δεν αφήσαμε πίσω μας την Ελλάδα, είναι μαζί μας. Δεν μπορώ να σου το εξηγήσω ακριβώς, γιατί είναι προσωπικό, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους, οπότε προσπαθώ κι εγώ να κάνω ό,τι μπορώ».

Πολλοί θα είναι εκείνοι που θα αναρωτιούνται αν η απόφαση του να εγκαταλείψει τα πάτρια εδάφη έχει να κάνει με οικονομικούς λόγους. Ο ίδιος το διαψεύδει.

«Όχι, είπα να πάρω ένα ακόμα ρίσκο στη ζωή μου. Δε λέω ότι αυτό πρέπει να κάνουν όλοι, αλλά αυτό ένιωσα και θέλω να το υποστηρίξω με όλη τη δυσκολία, όλο το άγχος και όλη την ελπίδα που έχω», εξήγησε ο Αντώνης Καρυστινός.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ταλαντούχου ηθοποιού είναι η ευγένεια και η συστολή. Ακριβώς έτσι άρχισε να μιλά για το διαζύγιο των γονιών του.

«Το διαζύγιο δεν ήρθε στην εφηβεία, τότε ήρθαν τα αδέρφια. Το διαζύγιο συνέβη νωρίτερα, οι γονείς μου έκαναν αυτό που έπρεπε, που λένε και οι παιδοψυχολόγοι, ότι είναι καλύτερα να χωρίζουν νωρίς. Δεν είχα θέμα με αυτό», δήλωσε στο περιοδικό «YouWeekly».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top