Ντορέττα: «Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου»

«Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη για εμένα» - Η ηθοποιός εξομολογείται

Η πετυχημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχωρεί στο star.gr, αποκαλύπτει ότι δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, δηλώνοντας ότι θέλει δίπλα της έναν άνθρωπο που να μην θεωρεί εμπόδιο ή πρόβλημα το γεγονός ότι είναι χωρισμένη με δύο παιδιά. 

Η Ντορέττα είναι από τους ανθρώπους που έχει καταφέρει να χειριστεί με απόλυτη ψυχραιμία την διασημότητά της αλλά και το ταλέντο της ως ηθοποιός και παρουσιάστρια. Μια γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών που εκτός από μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, είναι μια δυναμική προσωπικότητα δίχως κόμπλεξ και δηθενισμούς. 

Η γνωστή ηθοποιός ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο της χρονιάς θεατρικά, καθώς πρωταγωνιστούσε στο πετυχημένο μιούζικαλ του Γιώργου Βάλαρη, «Μαριχουάνα Στοπ». Την επομένη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στο διάσημο μιούζικαλ Hair Spray μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή , «Ο Μάρκος Σεφερλής ξέρω ότι είναι πολύ αγαπητός και καλός ηθοποιός. Τα παιδιά μας είναι φίλοι.» 

Αλλά και στη νέα σειρά του Alpha, «Κρατάς μυστικό;» μαζί με την Μαρία Καβογιάννη, Δήμητρα Σιγάλα και Τραϊάνα Ανανία, «Συζητούσα με τον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσω εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Την ίδια στιγμή μου έκανε πρόταση ο alpha για το συγκεκριμένο σήριαλ. Ο ΑΝΤ1 τελικά δεν ενεργοποίησε την συγκεκριμένη ζώνη και αποδέχτηκα την πρόταση για την σειρά. Είναι μεγάλη μου χαρά καθώς έχω να παίξω σε σειρά στην τηλεόραση εδώ και 14 χρόνια.» 

Η Ντορέττα δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο της τηλεόρασης ως παρουσιάστρια, «Με ενδιαφέρει η παρουσίαση στην τηλεόραση. Αν βρεθεί κάτι καλό θα ήθελα να το κάνω.» 

Η διάσημη παρουσιάστρια και ηθοποιός μας εξομολογείται και πτυχές της προσωπικής της ζωής μιλώντας μας για τον έρωτα στην ζωή της: «Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει, θα έρθει και αυτό στην ώρα του. Δεν με αφορούν οι άνδρες στην ζωή μου που θα σκέφτονται ότι επειδή είμαι χωρισμένη και έχω παιδιά αυτό αποτελεί εμπόδιο. Για εμένα σίγουρα δεν είναι.» 

Ενώ σε ερώτησή μας γιατί τα media, που της έχουν «χρεώσει» για σχέση της τον Ντάνο μας απαντάει: «Δεν θέλω να ανοίξω ξανά αυτόν τον κύκλο συζητήσεων. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει εμμονή των media, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και γιατί επιμένουν σε μια σχέση που δεν υπήρξε ποτέ.» 

Αν είχες μια σχέση θα το δημοσιοποιούσες; «Δεν θα κρυβόμουν. Θα ζούσα ελεύθερα την καθημερινότητα μου με τον σύντροφό μου και μάλιστα θα ήταν και ενήμερα και τα παιδιά μου για αυτό. Δεν θα ήθελα ποτέ τα παιδιά μου να μάθουν κάτι από τα media, θα τους το έλεγα πρώτα εγώ. Ότι έχει γραφτεί μέχρι σήμερα τα παιδιά μου ήταν ενήμερα για το τι είναι πραγματικότητα και τι ψέμα.»  

Ενώ τέλος για το αν θα έκανε έναν δεύτερο γάμο, μας εξομολογείται: «Δεν είναι κάτι που με απασχολεί, αλλά δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.» 

 

Συνέντευξη: Bαγγέλης Καράλης
 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top