Αθηνά Οικονομάκου: Πώς πέρασε τα γενέθλιά της – Έσβησε τέσσερις τούρτες!

Οι φίλοι της, της ευχήθηκαν μέσω social media

Στις 6 Μαρτίου του 1986 γεννήθηκε η Αθηνά Οικονομάκου και χθες γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της. 

Η ηθοποιός διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, αλλά και στην προσωπική της ζωή είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, στο πλευρό του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου, και του μονάκριβου γιου τους, Μάξιμου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, η Αθηνά δεν σταμάτησε να δέχεται τις πιο θερμές ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η ίδια, μάλιστα, απάντησε σε όλα τα όμορφα λόγια που έλαβε, αλλά κοινοποίησε και στα stories της κάποια από τα μηνύματα.

Η όμορφη ηθοποιός και επιχειρηματίας την ημέρα των γενεθλίων της την πέρασε στο υπέροχο γραφείο που έχει δημιουργήσει για την συλλογή κοσμημάτων και ρούχων της, στο Κολωνάκι. 

Βάσω Λασκαράκη: Πώς ευχήθηκε στην Αθηνά Οικονομάκου για τα γενέθλιά της;

Φανερά ευδιάθετη και χαμογελαστή, η Αθηνά έφτασε νωρίς το πρωί στον χώρο, κρατώντας μια σακούλα με γλυκά, και τότε δέχτηκε μια έκπληξη από τις συνεργάτιδές της. Όλες μαζί της τραγούδησαν το Happy Birthday και εκείνη έσβησε ένα κεράκι σε σχήμα ερωτηματικού, το οποίο είχε τοποθετηθεί πάνω σε ένα… ατομικό προφιτερόλ. 

Μέσα στη διάρκεια της μέρας η ηθοποιός έσβησε τέσσερις τούρτες, όπως έγραψε η ίδια στο προφίλ της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top